Karanlık Kilise yorumlar

Karanlık Kilise yakın Göreme Open Air Museum, Müze Caddesi, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50180

  • Adres: 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.6385119, 34.8461893

Karanlık Kilise, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karanlık Kilise yorumlar

Açık hava müzesinin içerisinde. Müze girişi ücreti ayrı, karanlık kiliseye de girmek için içeride ayrıca ücret ödemesi yapıyorsunuz. Fotoğraf ve video çekimi yasak. Dışarısını bol bol çekim yapabilirsiniz. Daha fazla

2023-10-12 Ali

Kliseye giriş kişi başı 100 TL içeride çok iyi korunmuş durumda tasvir olduğu için girişi sınırlandırma amaçlı bir fiyat konulmuş olabilir diye düşünüyorum müze kart geçerli değil burda yakın çevrede bulunan diğer klise ve şapellere göre daha büyük ve daha ihtişamlı olduğu için kesinlikle görmeye değer bir yer.

2023-10-27 Ece

Çok güzel bir deneyimdi. İçeriye girebilmek için biraz beklemek zorunda kaldık, ancak beklemeye değdi. Kilisenin içi çok iyi korunmuş ve çok etkileyici bir atmosferi var.

2023-11-01 Mehmet

Fiyat biraz yüksek gibi görünse de, gerçekten iyi bir deneyim sunuyor. Kilisenin içindeki atmosfer gerçekten karanlık ve gizemli. Fotoğraf çekmenize izin verilmiyor ama dışarıda güzel manzaralar var.

2023-11-06 Fatma

Birkaç yıl önce ziyaret ettim ve hala etkileyici bir deneyimdi. Kilise gerçekten karanlık ve gizemli bir atmosfere sahiptir. Müzekart geçersiz olması dezavantajdır.

2023-11-11 Emre

Karanlık Kilise'nin atmosferi gerçekten etkileyici. İçeriye girmeden önce biraz beklemeniz gerekebilir, ancak beklemeye değecektir. Ücret biraz pahalı gibi görünebilir, ancak deneyim buna değer.

2023-11-21 Gökhan

Kiliseyi ziyaret etmek için biraz beklemek zorunda kaldık, ancak içeriye girdiğimizde beklemeye değdi. Kilisenin içeriği çok ilginç ve atmosferi etkileyiciydi. Müzekart geçersizdi ancak TL ödeyerek içeri girebildik.

2023-12-06 Esra

Karanlık Kilise'nin atmosferi gerçekten muhteşem. İçeride fotoğraf çekmek yasak olsa da, dışarısında harika manzaralar var. Ücret biraz pahalı gibi görünse de, deneyim buna değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karanlık Kilise?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?