Kutupayısı Mağaza

Kutupayısı Mağaza yakın Finansbank, Gümrük Sokağı, Karaköy, Kemankeş Karamustafa Paşa, Müeyyedzade Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Meiszade Mah, Necatibey Cd. 5/A, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 249 50 53
  • Web sitesi: kutupayisi.com
  • Enlem, Boylam: 41.023041, 28.9755794

Kutupayısı Mağaza, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kutupayısı Mağaza yorumlar

Stanley marka iki farklı termosumda sorun yaşadım. Birinin içindeki koruyucu kısım kırılmıştı. İncelemeye alıp yenisini gönderdiler. Diğer termosumun da kapağının mekanizması kırıldı. Onu da ürünü incelemeye almaksızın garanti belgesi ve … Daha fazla

Gerek ilgi gerekse çabuk ve zahmetsiz çözüm sundukları için kendilerine teşekkür ederim. Bir sorunumdan dolayı Stanley marka termoslarımı kendilerine yolladım, çok hızlı ve zahmetsiz biçimde gereğini yaparak geri gönderdiler. Tekrar teşekkür ederim.

dünya çapında değer görmüş bir marka olan Stanley'in temsilcisi de ona yakışır olmalıydı, Kutup Ayısı mağazası ile bu 3. farklı irtibatım her seferinde çözüm odaklı sorunu aştılarTürkiye de yaşayıp satın aldığınız bir ürünün arkasında … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Stanley marka iki farklı termosumda sorun yaşadım. Birinin içindeki koruyucu kısım kırılmıştı. İncelemeye alıp yenisini gönderdiler. Diğer termosumun da kapağının mekanizması kırıldı. Onu da ürünü incelemeye almaksızın garanti belgesi ve...

2023-09-18 Ali

Gerek ilgi gerekse çabuk ve zahmetsiz çözüm sundukları için kendilerine teşekkür ederim. Bir sorunumdan dolayı Stanley marka termoslarımı kendilerine yolladım, çok hızlı ve zahmetsiz biçimde gereğini yaparak geri gönderdiler. Tekrar teşekkür ederim.

2023-09-18 Mehmet

dünya çapında değer görmüş bir marka olan Stanley'in temsilcisi de ona yakışır olmalıydı, Kutup Ayısı mağazası ile bu 3. farklı irtibatım her seferinde çözüm odaklı sorunu aştılar Türkiye de yaşayıp satın aldığınız bir ürünün arkasında...

2023-10-03 Şeyma

Kesinlikle tavsiye ederim! Açık hava sporları mağazasında alışveriş yaptık ve gerçekten çok memnun kaldık. Ürün çeşitliliği çok geniş, fiyatlar da oldukça makul. Mağaza personeli de son derece yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar gideriz.

2023-10-08 Cem

Ürünlerin kalitesi kesinlikle çok iyi. Birçok outdoor markası bulabileceğiniz bir mağaza. Personel de oldukça bilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olsa da alınan ürünlerin kalitesi buna değer.

2023-10-13 Esra

Mağaza iç dizaynı çok güzel ve ferah. Ürünlerin kalitesi de beklentileri karşılıyor. Personel her konuda yardımcı oluyor. Biraz daha uygun fiyatlarla satış yapılabilirse harika olur.

2023-10-18 Emre

Kutupayısı Mağaza Açık hava sporları mağazası, açık hava ürünleri konusunda gerçekten geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer.

2023-10-23 Fatma

Mağaza çalışanları oldukça ilgili ve yardımcı. Ürünler de kaliteli ve çeşitlilikleri de iyi. Fiyat performansı da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 İsmail

Birçok mağaza gezip baktık ancak en geniş ürün yelpazesine sahip olan Kutupayısı Mağaza'yı tercih ettik. Çok memnun kaldık. Ürünlerin kalitesi çok güzel, fiyatlar da makul seviyede. Personel de oldukça yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Nur

Kutupayısı Mağaza Açık hava sporları mağazasından birkaç ürün aldım ve hepsi de kaliteli çıktı. Ürün çeşitliliği çok iyi. Mağaza personeli de özenle ilgileniyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Gökhan

Kutupayısı Mağaza Açık hava sporları mağazasında alışveriş yapmak gerçekten keyifli. Ürünlerin kalitesi çok iyi, personel de son derece yardımcı oluyor. Atmosferi de hoş. Fiyatlar biraz yüksek olsa da alışveriş yapmaya değer.

2023-11-12 Ebru

Mağaza genel olarak beklentilerin üzerinde bir deneyim sunuyor. Ürün çeşitliliği fazla, kaliteli ve uygun fiyatlarla satılıyor. Personel de yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kutupayısı Mağaza?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?