Karachi Hills Restaurant yorumlar

Karachi Hills Restaurant yakın Marmaris bufe, 183, Independence Avenue, Kuloğlu, Tomtom Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34433

  • Adres: Şahkulu, Kumbaracı Ykş. No:70, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0296102, 28.9755269

Karachi Hills Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karachi Hills Restaurant yorumlar
2023-09-18 Ece

Karachi Hills Restaurant Asya restoranı müşteri memnuniyetine önem veren ve kaliteli hizmet sunan bir restoran. Fiyatları ise makul seviyede. Bekleme süresi biraz uzun olabiliyor ama rezervasyon yaptırarak zaman kaybını engelleyebilirsiniz. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-09-18 Mehmet

Restorandaki hizmetten ve ürün kalitesinden memnun kaldım. Fiyatlar biraz pahalı gibi olsa da alınan hizmete değer. Bekleme süresi normalden biraz uzun olduğu için erken gitmek veya rezervasyon yaptırmak önemli. Personel de gayet güler yüzlü ve yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-10-03 Selma

Asya restoranını ilk defa ziyaret ettim ve oldukça güzel bir deneyim yaşadım. Restoranın dekoru ve ambiyansı çok hoş. Servis hızlı ve personel de çok ilgili. Fiyatlar da uygun seviyede. Kesinlikle tekrar gideceğim bir restoran.

2023-10-13 Cem

Karachi Hills Restaurant Asya restoranına rezervasyon yaptırdım ve beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi gerçekten. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama aldığınız hizmete değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Elif

Asya restoranı genel olarak iyi bir izlenim bıraktı bende. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama kaliteli hizmet sunuluyor. Bekleme süresi biraz uzun olabiliyor o yüzden erken gitmek veya rezervasyon yaptırmak önemli. Personel de yardımsever ve güler yüzlü. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-28 Fatma

Asya restoranı oldukça güzel bir yer. İçerisi çok ferah ve dekorasyonu da hoş. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama aldığınız hizmete değer. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Murat

Karachi Hills Restaurant Asya restoranının hizmetinden ve ürünlerin kalitesinden memnun kaldım. Fiyatlar da uygun seviyede. Bekleme süresi biraz uzun olabiliyor ama rezervasyon yaptırarak zaman kaybını engelleyebilirsiniz. Personel de gayet güler yüzlü ve yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-11-07 İpek

Asya restoranı çok güzel bir atmosfere sahip. İçerisi dekorasyonuyla da çok hoş. Fiyatlar biraz yüksek olsa da alınan hizmete değer. Bekleme süresi de normalin biraz üzerinde. Personel de ilgili ve yardımsever. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karachi Hills Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?