Imc Ajans yorumlar

Imc Ajans yakın Kore Şehitleri Caddesi, Zincirlikuyu, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. No:7 Kat :3 Daire 5, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 216 16 36
  • Web sitesi: imcajans.com
  • Enlem, Boylam: 41.070666, 29.013922

Imc Ajans, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Imc Ajans yorumlar

Imc Ajans İyidir, Şunu da Belirtmek Bilgilendirmek İsterim, Ajanslar Kayıt ücreti vs almaz Çünkü Önüze sözleşme sunar ve gittiğiniz her işten %li bir para alır değerlendirmek adına ajana kayıt oldum ve kendinize güveniyorsanız ben bu işi, en iyi şekilde yaparım diyorsanız kayıt olabilirsiniz . BİLGİNİZE.

2023-09-29 Ahmet

Imc Ajans ile çalıştım ve oldukça memnun kaldım. Ajans hakkında hiçbir olumsuz deneyim yaşamadım. İşlerimi zamanında yapıp ücretlerimi düzenli olarak aldım. Personel de oldukça yardımcı ve güler yüzlüydü. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Hatice

Imc Ajansı internetten buldum ve bilgi almak istedim. Ajans hakkında iyi yorumlar okudum ve kaydolmaya karar verdim. Şu ana kadar iyi bir deneyimim oldu ve umarım ilerleyen süreçlerde daha da iyi işler yaparız.

2023-11-03 Mustafa

Imc Ajans ile çalışmak için başvuruda bulundum ve kayıt ücreti olup olmadığını sordum. Bana sözleşme sunulduğunu ve her işten belirli bir miktar alındığını söylediler. Kendime güvenim olduğu için kayıt oldum ve şu ana kadar memnunum.

2023-11-08 Sevgi

Imc Ajansı hakkında internette bilgi araştırması yaptım ve çoğunlukla olumlu yorumlar gördüm. Ajansa kaydolmak için başvuruda bulundum ve şu ana kadar iyi bir deneyim yaşadım. İlerleyen süreçlerde daha fazla iş almayı umuyorum.

2023-11-13 Murat

Imc Ajansı ile çalıştım ve beklentilerimi karşıladılar. Ajansın verdiği işlerden memnun kaldım ve düzenli olarak ödemelerimi aldım. Personel de yardımcı ve profesyoneldi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Imc Ajans?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?