Kaptan Apart Fethiye yorumlar

Kaptan Apart Fethiye yakın 30. Sokak, Karagözler Mah., Karagözler Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48300

  • Adres: Karagözler, 30. Sk., Bina No:33, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 542 311 08 17
  • Enlem, Boylam: 36.6221454, 29.103706

Kaptan Apart Fethiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaptan Apart Fethiye yorumlar

excellent for blue cruise to turkey bays. bülent captain and team is serving very high quality cruise service. highly recommended. Daha fazla

Tüm Türkiye'de kiraladığımız en iyi daire, daire fethiye yat limanına 100 metre mesafede iyi bir konumdadır ve çok iyi donanımlıdır, ev gibi hissettirir. Türkiye'nin her yerinde daire kiralamaya çalıştık ama bunun gibi değil. İki klimalı … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Mavi tura harika bir deneyimdi. Bülent kaptan ve ekibi çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Murat

Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız en iyi daireydi. Daire, Fethiye Yat Limanı'na çok yakın bir konumda ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde donatılmıştı. Türkiye'nin farklı yerlerinde daire kiraladık ama hiçbiri bundan iyi değildi. İki klima ile çok rahat ve ev gibi hissettiriyordu.

2023-09-22 Esra

Kaptan Apart Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız konaklamada harika bir deneyim yaşadık. Dairemiz çok temiz ve rahattı. Bülent kaptan ve personeli çok yardımcı oldu ve her isteğimizi yerine getirdi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-10-07 Ahmet

Fethiye Fiyortunda tekne turuna katıldım ve kesinlikle harika bir deneyimdi. Bülent kaptan ve ekibi çok profesyonel ve misafirperverdi. Tüm güzel koyları keşfettik ve lezzetli yemekler yedik. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ebru

Kaptan Apart Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden daire kiraladık ve çok memnun kaldık. Dairemiz çok temiz ve moderndi. Konumu harikaydı ve tüm olanaklara yakındı. Bülent bey ve ekibi çok anlayışlı ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-10-17 Mustafa

Fethiye'deki en iyi konaklama deneyimimizdi. Kaptan Apart Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız daire harikaydı. Tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı ve konumu gerçekten mükemmeldi. Personel çok nazik ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Seda

Bülent kaptan ve ekibiyle yaptığımız mavi tur harikaydı. Mükemmel deniz ve plajlarla dolu bir tatil geçirdik. Her şey çok profesyonelce ve özenle düzenlendi. Tekne çok rahat ve hizmet kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-10-27 Emre

Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız daire çok güzeldi. İç dizaynı ve konumu harika. Her şey hızlı ve kolaydı ve herhangi bir sorun yaşamadık. Personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Merve

Kaptan Apart Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız dairede harika bir tatil geçirdik. Daire çok temiz ve ferah, tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı. Bülent kaptan ve personel çok samimi ve yardımsever. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-06 Cem

Kaptan Apart Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız daire mükemmeldi. İç dizaynı çok güzeldi ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde donatılmıştı. Daire temiz ve rahattı. Bülent bey ve ekibi çok profesyonel ve misafirperverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Şule

Fethiye'deki en iyi konaklama deneyimimizdi. Kaptan Apart Fethiye Apartman Kiralama Acentesi'nden kiraladığımız daire harikaydı. Konumu çok iyiydi ve tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı. Personel çok yardımcı ve nazikti. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-16 Burak

Fethiye Fiyordunda yaptığımız tekne turu inanılmazdı. Bülent kaptan ve ekibi muhteşem bir deneyim yaşattı. Tüm koyları gezdik ve güzel manzaraların keyfini çıkardık. Tekne çok konforlu ve temizdi. Kesinlikle tekrar denemek istiyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaptan Apart Fethiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?