3C INTERNATIONAL / BLUE JET yorumlar

3C INTERNATIONAL / BLUE JET yakın Yeni Havaalanı Caddesi, Yeşilköy Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34149

  • Adres: Yeşilköy, Atatürk Cd. EGS Business Park Blokları No:12 B1 Blok Kat:7 No:273, 34149 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 577 01 01
  • Web sitesi: 3cinternational.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9868008, 28.8325234

3C INTERNATIONAL / BLUE JET, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
3C INTERNATIONAL / BLUE JET yorumlar
2023-09-23 Ayşe

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, iş seyahati için kullandığım bir havayolu şirketi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Uçuşlar zamanında kalktı ve indi. Yemek seçenekleri sınırlıydı, ancak lezzetliydi. Fiyatlar da oldukça uygundu. Tavsiye ederim.

2023-09-23 Ahmet

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi'ni bir tatil için kullandım. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu oldu. Uçaklar temiz ve rahattı. Personel nazik ve profesyonel davrandı. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Yolculuk süresince iyi bir hizmet aldım. Tek sıkıntı, bagajımın biraz gecikmesiydi. Bunun dışında, her şey harikaydı. Kesinlikle tekrar kullanırım.

2023-09-23 Fatma

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, seyahat ettiğim en iyi havayolu şirketlerinden biri. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Uçaklar temiz ve konforlu. Yemeklerin çeşitliliği harika ve lezzetli. Uçuşlar zamanında kalkıyor ve iniyor. İstediğim her şeyi sunan birçok hizmet sunuyorlar. Tavsiye ederim.

2023-10-08 Ali

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi'ni bir iş seyahati için kullandım. Genel olarak deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimin atmosferi profesyonel ve rahattı. Personel nazik ve yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Uçuşlar zamanında başladı ve bitirdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Tek olumsuzluk, bagajımın biraz gecikmesiydi. Bunun dışında, her şey mükemmeldi. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Aysel

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, tatil için kullandığım bir havayolu şirketi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Personel nazik ve yardımseverdi. Uçağın içi temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Uçuşlar zamanında başladı ve bitti. Fiyatlar da oldukça uygun. Tek sıkıntı, bagajımın biraz gecikmesiydi. Bunun dışında, harika bir deneyimdi. Tekrar kullanırım.

2023-10-18 Mehmet

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, İstanbul'dan Ankara'ya bir iş seyahati için kullandığım bir havayolu şirketi. Genel olarak, deneyimim oldukça olumluydu. Personel dostça ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Ancak uçak biraz geç kalktı ve bu biraz zaman kaybına neden oldu. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-10-23 Zeynep

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, bir tatil için kullandığım bir havayolu şirketi. Genel olarak, deneyimim oldukça iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve profesyonelce davrandı. Uçak temiz ve konforluydu. İyi hizmet aldım. Sadece yemekler biraz daha iyi olabilirdi. Bunun dışında, her şey harikaydı. Tekrar kullanırım.

2023-10-28 Hakan

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi ile bir iş seyahati için seyahat ettim ve deneyimim oldukça olumluydu. İlk izlenim ve atmosfer profesyonel ve rahattı. Personel nazik ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Uçuşlar zamanında başladı ve bitti. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Çiğdem

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, İstanbul'dan Bodrum'a bir tatil için kullandığım bir havayolu şirketi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve profesyonelce davrandı. Uçağın içi temiz ve konforlu. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Fiyatlar da uygun. Tekrar kullanacağım.

2023-11-07 Emin

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi ile bir iş seyahati için seyahat ettim. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenim ve atmosfer profesyoneldi. Personel nazik ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Sevilay

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi'ni bir iş seyahati için kullandım. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Uçak temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve çeşitli seçenekler sunuldu. Uçuşlar zamanında başladı ve bitti. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar kullanırım.

2023-11-17 Murat

3C INTERNATIONAL / BLUE JET Havayolu Şirketi, tatil için kullandığım bir havayolu şirketi. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve profesyonelce davrandı. Uçak temiz ve konforluydu. İyi hizmet aldım. Sadece yemekler biraz daha iyi olabilirdi. Bunun dışında, her şey mükemmeldi. Tekrar kullanırım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 3C INTERNATIONAL / BLUE JET?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?