Kapadokya Ranch

Kapadokya Ranch yakın Ala Church, Mustafapaşa yolu, Mustafapaşa Köyü, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50420

  • Adres: Kepez Kilisi, 50650 Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 534 342 71 71
  • Web sitesi: horseriding-turkey.com
  • Enlem, Boylam: 38.6083389, 34.8996529

Kapadokya Ranch, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kapadokya Ranch yorumlar

Definitely a sportive and amazing beautiful ride! Very scenic and fast. Long canters through challenging terrain and also walking leading your horse up and down steep trails. Nico is a fantastic guide; knows all his very well trained … Daha fazla

Six days of an outstanding ride. Extraordinary way to explore the highlights of this impactating scenery and history envolved. Thanks, Nico & Helene and all, for spectacular horses, trails and perfect lodging, professional support and company. Daha fazla

I did the Comfort trail in Sept. Loved it. Why? The scenery for one. Stunning & magical, endless photo opportunities. The horses for another. So sure-footed like mountain goats & very forward but … Daha fazla

2023-09-18 Erhan

Harika bir at binicisi deneyimi yaşadım. Rehberimiz Nico harika bir rehberdi ve iyi eğitilmiş atlarımızla birlikte harika bir yolculuk yaptık. Manzaralar çok güzeldi ve atlar çok sağlamdı. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-09-18 Tuğba

Bu muhteşem manzara ve tarih örgüsüne sahip bölgeyi keşfetmenin olağanüstü bir yoluydu. Niko ve Helene'ye muhteşem atlar, parkurlar, mükemmel konaklama, profesyonel destek ve eşlik için teşekkürler.

2023-09-18 Burak

Eylül ayında Comfort trail turunu yaptım. Çok beğendim. Neden mi? Manzara birinci sebep. Muhteşem ve sihirli, sayısız fotoğraf fırsatı. Diğer bir neden ise atlar. Dağ keçisi gibi emin adımlarla ilerliyorlar ve çok hızlılar.

2023-10-03 Beril

Kapadokya'nın muhteşem manzaraları eşliğinde keyifli bir at binicisi deneyimi yaşadık. Rehberimiz Nico çok iyi bir rehberdi ve atlarımız çok eğitimliydi. Zorlu arazide uzun süreli check up serbest bırakılır.

2023-10-08 Nida

Kapadokya'da harika bir deneyim yaşadık. Atlar çok eğlenceliydi ve manzaralar muhteşemdi. Rehberimiz de çok iyiydi, hepsini çok iyi kontrol etti.

2023-10-13 Berkay

Kapadokya'da harika bir tatil geçirdik. Atlar çok sevimliydi ve manzaralar nefes kesiciydi. Rehberimiz de çok yardımsever ve bilgiliydi.

2023-10-18 Esin

Kapadokya'da bir hafta sonu at biniciliği yaptık ve harika bir deneyim oldu. Atlar çok iyi eğitimli ve güvenliydi. Rehberimiz de çok profesyoneldi ve bize mükemmel bir tur sundu.

2023-10-23 Ali

Kapadokya'da mükemmel bir at binicisi deneyimi yaşadık. Manzaralar nefes kesiciydi ve atlar çok sağlamdı. Rehberimiz de çok deneyimliydi ve her şeyi tüm detaylarıyla açıkladı.

2023-10-28 Ebru

Kapadokya'da mükemmel bir at biniciliği deneyimi yaşadık. Atlar çok iyi eğitimli ve güvende hissettik. Manzaralar da çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Selen

Kapadokya'da harika bir at binicisi deneyimi yaşadık. Atlar çok güzel ve manzaralar muhteşemdi. Rehberimiz de çok bilgiliydi ve her şeyi açıklayarak bize güven hissettirdi.

2023-11-07 Ahmet

Kapadokya'da harika bir at binicisi deneyimi yaşadık. Rehberimiz Nico harika bir rehberdi ve atlar çok iyi eğitimliydi. Manzaralar çok güzeldi ve atlar çok sağlamdı. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-12 Canan

Kapadokya'da harika bir at binicisi deneyimi yaşadık. Atlar çok sevimliydi ve manzaralar nefes kesiciydi. Rehberimiz de çok profesyoneldi ve bize mükemmel bir tur sundu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kapadokya Ranch?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?