Kamp Kuşağı yorumlar

Kamp Kuşağı yakın Özler, Boğazlıyan, Yozgat, Central Anatolia Region

  • Telefon: +90 530 934 60 66
  • Web sitesi: kampkusagi.com
  • Enlem, Boylam: 39.0876459, 35.1293295

Kamp Kuşağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kamp Kuşağı yorumlar

2 çocuklu bir eğitmen anne olarak hem çocuklarımın doğada zaman geçirmesi, hemde ebeveynleriyle oyun oynarak büyümelerini çok önemsiyorum. Bu nedenle sık sık ailecek ebeveyn çocuk kamplarına katılıyoruz. Ailecek kendimizi en rahat, en doğal … Daha fazla

Çocuklarınızla birlikte kamp organizasyonlarına katılabileceğiniz samimi bir insan Bengü Hanım. Doğada vakit geçirip farklı atölyelerde eğitici ve öğretici deneyimler kazanmak istiyorsanız Kamp Kuşağı ile mutlaka iletişime geçin. Daha önce … Daha fazla

Ağaçların içinde kalabalıktan ve gürültüden uzak nezih ve temiz bi yer. Çocuklar ve ebeveynlere yönelik müthiş projeler ve programlar var. İşletme sahibi çok tatlı ve sevecen biri. Umarım sizde çok seversiniz bol keyifler :)

2023-09-30 Güler

Çocuklarınızla birlikte kamp organizasyonlarına katılabileceğiniz samimi bir insan Bengü Hanım. Doğada vakit geçirip farklı atölyelerde eğitici ve öğretici deneyimler kazanmak istiyorsanız Kamp Kuşağı ile mutlaka iletişime geçin. Daha önce ...

2023-09-30 Elif

Ağaçların içinde kalabalıktan ve gürültüden uzak nezih ve temiz bi yer. Çocuklar ve ebeveynlere yönelik müthiş projeler ve programlar var. İşletme sahibi çok tatlı ve sevecen biri. Umarım sizde çok seversiniz bol keyifler :)

2023-09-30 Yılmaz

Bu kamp şirketi ile yapılan deneyimlerle çocuklarımın doğada geçirdiği zaman çok keyifli oluyor. Eğitici atölyeler ve aktiviteler ile çocukların gelişimine katkıda bulunuyorlar. Kamp yaptığımız alan da temiz ve düzenliydi. Memnun kaldık.

2023-10-15 Ayşe

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile çocuklarımla harika bir kamp deneyimi yaşadık. Doğada vakit geçirme fırsatı bulduk ve eğlenceli atölye çalışmalarına katıldık. İşletme sahibi çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Mehmet

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp deneyimi çok güzeldi. Çocuklarımız doğal bir ortamda vakit geçirme fırsatı buldu ve birbirinden eğlenceli aktivitelere katıldılar. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Fatma

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp deneyimi çok keyifliydi. Çocuklarım doğada vakit geçirdi ve farklı atölyelerde eğitici deneyimler kazandı. İşletme sahibi çok sıcakkanlı ve ilgili. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-30 Adnan

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp deneyimi çok memnun kaldık. Çocuklarım doğayla iç içe vakit geçirdi ve eğlenceli atölye çalışmalarına katıldı. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Hasan

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp çok güzeldi. Çocuklarım doğada vakit geçirdi ve birbirinden eğlenceli aktivitelere katıldılar. İşletme sahibi çok sıcakkanlı ve ilgili. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-14 Esra

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp deneyimi çok keyifliydi. Çocuklarım doğal bir ortamda vakit geçirdi ve farklı atölyelerde eğitici deneyimler kazandı. İşletme sahibi çok yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Mehmet

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp deneyimi çok memnun kaldık. Çocuklarımız doğada vakit geçirdi ve eğlenceli atölye çalışmalarına katıldılar. İşletme sahibi çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Fatma

Kamp Kuşağı Organizasyon Şirketi ile yaptığımız kamp deneyimi çok güzeldi. Çocuklarım doğayla iç içe vakit geçirdi ve farklı atölyelerde eğitici deneyimler kazandı. İşletme sahibi çok sıcakkanlı ve ilgili. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kamp Kuşağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?