Aytaç Aydınlatma yorumlar

Aytaç Aydınlatma yakın Cebeci Caddesi, Karadeniz Mahallesi, Gaziosmanpaşa, Istanbul, Marmara Region, 34250

  • Adres: Karadeniz, Cebeci Cd. No:175, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 477 70 67
  • Web sitesi: aytacsatis.com
  • Enlem, Boylam: 41.087785, 28.8875279

Aytaç Aydınlatma, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aytaç Aydınlatma yorumlar

Turkiye'de kendi alaninda 1 numara bu firma! Cok cesitli ürün yelpazesi, musteri iliskileri, makul fiyatlari ve satis servis hizmetleri tek kelime ile mukemmel. Showroomdaki farkli fiyat segmentindeki urunlerden secip hazir stoklardan urunleri tedarik edebiliyosunuz. Nazik agirlama ve ikramlar da cabasi ???? …

Harika bir teşhiri var çok seçenekleri var güler yüzlü hizmet anlayışıyla hareket ediyorlar nemnun kaldim

2023-09-28 Emre

Bu sabah pendik'ten kalkıp iki küçük çocukla ( biri 3 yasında biri 6 yasında ) yola koyulup gittik. Gitmeden evvel alacağımız avize modellerini belirlemiştik. Koçtaş mağazasında satılan modellerdi yerli üretimdi biz yerinden fabrika fiyatına avizeleri tedarik ederiz dedi firma yetkilisi. Ana bayisine gittik ordan da satıcıya yönlendirildik, kendi mağazasında da ucuz avizeler vardı ancak aldığımız avize fiyatın alt limitiydi. Demem o ki, Aytaç Aydınlatma'nın kendisine has fabrika bayi ağı var fiyatlar düşük seviyede (-10%) alt seviyede ancak, bazen müşteri temsilcilerinin seviyesi alt seviyede olabiliyor. Genel olarak memnun kaldık. Bir de Arman adlı satış danışmanı vardı, alacağımız avizelerin ölçülerini doğru şekilde aldığını ve koçtaş'a geri dönüp diğer ürünleri ve parçaları gösterdiğini düşünüyorum ona ayrıca teşekkürler. Aytaç Aydınlatma personeli ne kadar müşteriyle birebir ilgilendiğine şükrettik ve teşekkürler.

2023-09-28 Ahmet

Turkiye'de kendi alaninda 1 numara bu firma! Cok cesitli ürün yelpazesi, musteri iliskileri, makul fiyatlari ve satis servis hizmetleri tek kelime ile mukemmel. Showroomdaki farkli fiyat segmentindeki urunlerden secip hazir stoklardan urunleri tedarik edebiliyosunuz. Nazik agirlama ve ikramlar da cabasi ????

2023-09-28 Ayşe

Harika bir teşhiri var çok seçenekleri var güler yüzlü hizmet anlayışıyla hareket ediyorlar nemnun kaldim

2023-10-13 Mehmet

Kendimi otantik bir ortamdaymış gibi hissettim. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ürünler hakkında detaylı bilgilendirme yaptılar. Mağaza içi düzenlemesi ve aydınlatma seçenekleri oldukça geniş. Ayrıca fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeynep

Harika bir mağaza! Çok çeşitli ürünleri bulabilirsiniz. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Aydınlatma seçenekleri için göz atmadan önce kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz.

2023-10-23 Can

Mağaza içi atmosferi çok hoş ve rahatlatıcı. Çalışanlar bilgili ve yardımsever. Ürünler kaliteli ve makul fiyatlı. Birçok farklı tasarım seçeneği var. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Selma

Mağazada çok fazla seçenek var. Işıklar farklı tasarımlara sahip ve hepsi birbirinden güzel. Personel çok yardımcı ve bilgili. Aydınlatma ihtiyaçlarınızı burada kesinlikle karşılayabilirsiniz.

2023-11-02 Mustafa

Mağazanın yerleşimi harika. Ürünlerin sergilenişi güzel bir atmosfer yaratıyor. Personel her konuda yardımcı oluyor ve sorularımı sabırla cevaplıyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Fatma

Aydınlatma Mağazası'na ilk gidişimde çok etkilendim. Mağaza çalışanları çok yardımcı ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-12 Veli

Geniş bir ürün yelpazesi sunuyorlar. Mağaza tasarımı ve dekorasyonu çok güzel. Personel samimi ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-17 Şeyma

Mağazaya giriş yaptığınız anda kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Personel çok yardımcı ve nazik. Aydınlatma seçenekleri de çok çeşitli. Beğendiğim bir ürünü uygun fiyatla satın aldım. Memnun kaldım.

2023-11-22 Hüseyin

Mağazada geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Personel çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamamda yardımcı oldular. Aydınlatma ürünleri çok çeşitli ve kaliteli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aytaç Aydınlatma?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?