Kafkas Aile Çay Bahçesi yorumlar

Kafkas Aile Çay Bahçesi yakın Kemalpaşa Mahallesi, İnegöl, Bursa, Marmara Region, 16400

  • Adres: Kemalpaşa, Ören Sk. No:8, 16400 İnegöl/Bursa, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.0693847, 29.5083844

Kafkas Aile Çay Bahçesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kafkas Aile Çay Bahçesi yorumlar

Temiz , uygun fiyatlı , doğa harikası, çay ve kahve çok iyi , cerrah tostu mükemmel beş yıldız

Yılların çay bahçesi , inegöl’ün ilk en büyük parkının İçinde şimdilerde 2. En büyük parkının işinde olan yeşilliklerle dolu bu çay bahçesi ailenizle birlikte temiz hava alıp dinlenebileceğiniz bir mekan üstelik fiyatlarında çok uygun, yaz … Daha fazla

Ailecek gittiğinizde sükunet içinde oturabileceğiniz aynı zamanda çok uygun fiyata yiyip içebileceğin arkadaşlarınla gittiğinde ise farklı bir bölümde oturup gençler ile muhabbete girebileceğiniz büyük bir alanda kurulu olan yıllardır kaliteli hizmet veren İnegöl’ü uluslarası temsil eden halk oyunları Ekibinin de buluştuğu yer

2023-09-19 Ali

Temiz bir çay bahçesi. Fiyatları uygun ve doğa harikası bir ortamda bulunuyor. Çay ve kahve çok iyi. Cerrah tostu mükemmel.

2023-09-19 Ayşe

Yılların çay bahçesi olan bu yer, inegöl'ün en büyük parkının içinde bulunuyor. Şimdi ise 2. en büyük parkının içinde yer alıyor. Doğal bir ortamda dinlenmek için harika bir mekan. Fiyatlar da oldukça uygun. Özellikle yaz aylarında tercih edebileceğiniz bir yer.

2023-09-19 Mustafa

Sakinlik içinde oturabileceğiniz bir çay bahçesi. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli hizmet sunuyor. Arkadaşlarınızla beraber gittiğinizde ayrı bir bölümde oturup gençlerle muhabbete girebileceğiniz geniş bir alanı var. Aynı zamanda halk oyunları ekibinin de buluştuğu bir mekan.

2023-10-04 Fatma

Çok güzel bir ortamda çay içmeye ve dinlenmeye gidebileceğiniz bir çay bahçesi. Hem fiyatları uygun hem de çok lezzetli ürünler sunuyorlar. Çalışanlar da çok ilgili ve güler yüzlü. Tavsiye ederim.

2023-10-09 Mehmet

Harika bir çay bahçesi. Buraya gitmek için parkın içinden geçmeniz gerekiyor. Temiz hava alıp dinlenmek için ideal bir yer. Fiyatları da oldukça makul. Mutlaka deneyin, pişman olmayacaksınız.

2023-10-14 Zeynep

Çok güzel bir çay bahçesi. Burada çay ve kahve çok lezzetli. Ayrıca cerrah tostu da mükemmel. Hizmet kalitesi çok yüksek. Fiyatları da cüzdan dostu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Ahmet

Çok güzel bir atmosferi olan bir çay bahçesi. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı. Fiyatları da uygun. Yemekler ve içecekler çok lezzetli. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-24 Fatih

Doğa ile iç içe olan bir çay bahçesi. Temiz hava almak için ideal. Fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok nazik ve güler yüzlü. Çok memnun kaldım.

2023-10-29 Esra

Çok güzel bir çay bahçesi. İçinde bulunan park da çok büyük ve yeşilliklerle dolu. Fiyatlar da çok uygun. Yaz aylarında tercih edebileceğiniz bir yer.

2023-11-03 Cemal

Muhteşem bir çay bahçesi. Hem temiz hem de uygun fiyatlı. Çok lezzetli çay ve kahve sunuyorlar. Cerrah tostu ise mükemmel. İlgili ve güler yüzlü çalışanları var. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Elif

Çok güzel bir aile çay bahçesi. Buraya ailecek gittiğinizde sakin bir ortamda oturup dinlenebilirsiniz. Fiyatları da uygun. Gençlerle gittiğinizde ise farklı bir bölümde oturup eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Çok büyük bir alana sahip.

2023-11-13 Ayhan

Harika bir çay bahçesi. Fiyatlar çok uygun ve lezzetli ürünler sunuyorlar. Çalışanlar da çok profesyonel. Halk oyunları ekibinin de burada buluştuğunu öğrendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kafkas Aile Çay Bahçesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?