Doç. Dr. Ozan Luay ABBAS yorumlar

Doç. Dr. Ozan Luay ABBAS yakın Kızılırmak Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06520

  • Adres: Kızılırmak, 1071 Plaza, B Blok, Kat: 19, No: 141, 1443. Cd. No:25, 06520 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 552 582 40 88
  • Web sitesi: ozanluay.com
  • Enlem, Boylam: 39.9065139, 32.8117729

Doç. Dr. Ozan Luay ABBAS, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Ozan Luay ABBAS yorumlar

Çok sıkıntılı bir zamanımda tavsiye üzerine tanıştık kendisiyle. Son derece sakin, kibar ve güven veren yapısıyla beni bekleyen büyük ameliyata hazırladı. Ameliyatın öncesi, sonrası, her anında destek oldu, açıkladı, aydınlattı beni. Ne … Daha fazla

Kızım rinoplasti ameliyatı oldu bir haftalık süreçteyiz. Kızımın hafif şişliği oldu neredeyse hiç morluğu olmadı. Başta bir sağlıkçı olarak çok tedirginliğim vardı. Bu süreçte çok doktor arayışına girdik .Başka görüşmelerimiz de oldu fakat … Daha fazla

Ozan Hocam ile 1 sene önce burun estetiğim sayesinde tanıştım. Kendisi bana ilk görüşmeden itibaren güven verdi, beklentilerimi, ihtiyaçlarımı beraber belirledik, her türlü sorumu yanıtladı, süreç boyu her zaman yanımda oldu. Ameliyat … Daha fazla

2023-10-03 Ayşe

Çok sıkıntılı bir zamanımda tavsiye üzerine tanıştık kendisiyle. Son derece sakin, kibar ve güven veren yapısıyla beni bekleyen büyük ameliyata hazırladı. Ameliyatın öncesi, sonrası, her anında destek oldu, açıkladı, aydınlattı beni. Ne kadar teşekkür etsem az olur.

2023-10-03 Rezzan

Kızım rinoplasti ameliyatı oldu bir haftalık süreçteyiz. Kızımın hafif şişliği oldu neredeyse hiç morluğu olmadı. Başta bir sağlıkçı olarak çok tedirginliğim vardı. Bu süreçte çok doktor arayışına girdik .Başka görüşmelerimiz de oldu fakat diğer doktorların iletişim yetersizliği sebebiyle kaygılarımı gideremememden dolayı tercihimi Dr. Ozan Bergüzar' dan yana kullandım, tanıştığımıza çok memnunum.

2023-10-03 Burcu

Ozan Hocam ile 1 sene önce burun estetiğim sayesinde tanıştım. Kendisi bana ilk görüşmeden itibaren güven verdi, beklentilerimi, ihtiyaçlarımı beraber belirledik, her türlü sorumu yanıtladı, süreç boyu her zaman yanımda oldu. Ameliyat öncesi sonrası her türlü bir sıkıntımda beni rahatlattı. İyi ki tanımışım. Herkese öneririm.

2023-10-18 Ali

Meme dikleştirme ameliyatı oldum. Öncelikle hastane çalışanları çok ilgiliydi. Hocam Ozan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ameliyat geçirdim. Herkese tavsiye ederim. Güleryüzü, samimiyeti ve işindeki başarısı için teşekkür ederim.

2023-10-23 Hatice

Bir yıldır nakil araştırması yapıyordum. Araştırırken hoş bir tesadüf sonucu doktorum Ozan Hastaneden randevu aldık ve süreç başladı. Ameliyat öncesi, sırası, sonrası ilgisi ve desteği için kendisine çok teşekkür ederim. Benim için şu anki süreç stresli olsa da ben kadraja uygun kan davranmayı her zaman tercih ettim. Pozitif düşünce de beni rahatlattı

2023-10-28 Halil

Vaser Lipo By Dr. Kliniğinde yaklaşık 3 hafta önce 4 litre vaser lipo operasyonu yaptırdım. Gayet rahat bir süreç. İlk zamanlar çok şişlik ve morluk vardı. Ama zaman geçtikçe toparlandım. Hocam ve ekibi işlerini gayet iyi yaptı. İnsanın vücudunu sevmesini sağladım sağolun.

2023-11-02 Selin

2 çocuğum olduktan sonra vücudumdaki sarkmalardan kurtulmak için vaser lipo operasyonu yaptım. Doktorumuz Ozan Luay Abbas bey ve ekibine inanılmaz memnunum. Konuştuğumuzda sizin almanız gereken yağ 7-8 litre gözüküyor dediler ameliyatla 2 litre alındı. İnanılmaz memnunum 2 gün bile geçmeden işime kaldığım yerden devam ettim.

2023-11-07 Esra

Oğlumun yüzünde ve boynunda bulunan benleri almak üzere gitmiştik. Ozan Bey yüzündeki benlere dokunmamayı kesinlikle gerektiren boyutlarda olduğunu ve alınması gerekli olduğunu belirtti. Biz dansçı olduğu ve coşmasına baglı olarak vücudunda güzel benler ve yara izleri oluştuğu için bir doktor araştırmaya başlamıştım. Sonuçlar mükemmel oldu.

2023-11-12 Şahin

Bir türlü veremediğim kilolarıma “tozlara” para harcamak yerine vaserliposuction kararı aldım ve yaptırdım. Gerçekten etkili ve sonuç alabildiğim için kendimle gurur duyuyorum

2023-11-17 Cem

Yassı tüp mide ameliyatı oldum. İyi ki bulmuşum. Sorularıma sabır gösterip açıklayarak cevap veren, bıkmadan, usanmadan tüm süreç boyunca yanımda olan, şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor.

2023-11-22 Murat

Çok memnun kaldım. Herkes ilgili ve güleryüzlü. Sağlıklı bir şekilde işini halledebileceğin bir doktor. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Kesinlikle işinin ehli birisi.

2023-11-27 Elif

Özellikle son 15 gündür tüm hekimlerin ortalama 1 dakikada çözüm odaklı baktığı olaya Ozan Bey 5 dakkikayı geçen bir süre içinde; sabırla, sana adanmışlık hissiyle, tahammül edilemez durumlarını dahi tahammül eder hale getirip, çocuğunuzun değil de kendi çocuğuymuş gibi, sorunlara amaç, net çözümler üreterek aile olabiliyoruz ve büyük bir güvenmedi yaşayabiliyoruz yaşamamıza rağmen.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Ozan Luay ABBAS?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?