Kadıköy Gözcübaba Nusret Sunuk Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumlar

Kadıköy Gözcübaba Nusret Sunuk Anadolu İmam Hatip Lisesi yakın İmam Ramiz Sokağı, Sahrayıcedit Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34734

  • Adres: Sahrayı Cedit, İmam Ramiz Sokağı no:16, 34734 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 350 01 51
  • Web sitesi: gozcubabaaihl.meb.k12.tr
  • Enlem, Boylam: 40.986372, 29.076621

Kadıköy Gözcübaba Nusret Sunuk Anadolu İmam Hatip Lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kadıköy Gözcübaba Nusret Sunuk Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumlar

5 yıldızdan da fazla vermek isterdim. Bu kadar kaliteli bir okul görmedim. Çocuğumun matematik olimpiyatı sınavı vardı. Personel son derecede yardımcı. Telefona çıkan bayanlardan tutun da kapıdaki görevli bayana kadar. Hepsi son derecede … Daha fazla

Biri şöyle yazmış fen liselerinden 6 kat daha fazla bütçe ayrılan okul ,küllü yalan ,adamın sayfasında paylaşımlar heykel üzerine ,heykel yapalım o zaman.

2023-09-30 Merve

5 yıldızdan da fazla vermek isterdim. Bu kadar kaliteli bir okul görmedim. Çocuğumun matematik olimpiyatı sınavı vardı. Personel son derecede yardımcı. Telefona çıkan bayanlardan tutun da kapıdaki görevli bayana kadar. Hepsi son derecede

2023-10-02 Ayşe

Böyle bir okul görmedim. Personel son derecede yardımcı. Telefona çıkan bayanlardan tutun da kapıdaki görevli bayana kadar. Hepsi son derecede ilgili ve güler yüzlü. Çocuğumun matematik olimpiyatı sınavında da destek oldular. Kesinlikle 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyorlar.

2023-10-02 Mehmet

Personel son derecede yardımcı. Telefondaki bayanlar ve kapıdaki görevliler son derecede ilgili ve yardımsever. Okulun genel durumu da oldukça iyi. Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyorlar.

2023-10-22 Cem

Personel son derecede yardımcı. Telefondaki bayanlar ve kapıdaki görevliler güler yüzlü ve ilgili. Çocuğumun matematik olimpiyatı sınavında destek oldular. Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyorlar.

2023-11-16 Ece

Personel son derecede yardımcı. Telefondaki bayanlar ve kapıdaki görevliler oldukça ilgili ve yardımsever. Okulun genel durumu da oldukça iyi. Kesinlikle 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kadıköy Gözcübaba Nusret Sunuk Anadolu İmam Hatip Lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?