VIA kiteboard & surf club yorumlar

VIA kiteboard & surf club yakın Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Yerleşkesi, Maçka Caddesi, Arıköy Sitesi, Uskumruköy Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34450

  • Adres: Gümüşdere mah. Yaprak sokak Sumaland, 34450 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 516 163 00 34
  • Web sitesi: viakitesurf.com
  • Enlem, Boylam: 41.2458621, 29.0053409

VIA kiteboard & surf club, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
VIA kiteboard & surf club yorumlar

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım bu güzel insanlara, 6 saat ders sonrasında adeta bir aile gibi olduk. Hocalarıma ve işletme sahibine böyle güzel bir okulu Türkiye’ye kazandırdıklarından dolayı teşekkür edeiyorum.

Doğanın gücünü yakalamak ve adrenalin dolu anların keyfini çıkarmak için harika bir yer. Güvenli bir öğrenme deneyimi için doğru yerdesiniz. Yemekler harikaydı ????✨✨✨✨✨ …

Istanbul Kilyos kisirkaya sahilde acilan Via kiteboard&surf okulu, konum, isletme ve mimarisiyle keyofle vakit gecirilebilecek bir isletme. Kite icin Vantage marka urunleri bulunabilir, ayrica board ve kiyafet de mevcut. Yemekler cok … Daha fazla

2023-10-13 Burak

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım bu güzel insanlara, 6 saat ders sonrasında adeta bir aile gibi olduk. Hocalarıma ve işletme sahibine böyle güzel bir okulu Türkiye’ye kazandırdıklarından dolayı teşekkür ediyorum.

2023-10-13 Ayşe

Doğanın gücünü yakalamak ve adrenalin dolu anların keyfini çıkarmak için harika bir yer. Güvenli bir öğrenme deneyimi için doğru yerdesiniz. Yemekler harikaydı ????✨✨✨✨✨ …

2023-10-13 Mehmet

Istanbul Kilyos kisirkaya sahilde acilan Via kiteboard&surf okulu, konum, isletme ve mimarisiyle keyofle vakit gecirilebilecek bir isletme. Kite icin Vantage marka urunleri bulunabilir, ayrica board ve kiyafet de mevcut. Yemekler cok …

2023-10-28 Sevgi

Harika bir okul ve ekip! Dünya standartlarında hizmet veriyorlar. Kilyos plajına gelen tüm su sporları severlere recommend edebileceğim bir okul. Hazırladıkları lezzetli atıştırmalıkları da yemeden geçmeyin!

2023-11-02 Ali

Via kiteboard & surf club Sörf Okulu ile muhteşem bir deneyim yaşadım. Dersler çok eğlenceliydi ve hocalar çok profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-07 Zeynep

VIA kiteboard & surf club Sörf Okulu, rüzgar sörfü yapmak isteyenlere iyi bir seçenek. İyi eğitmenler ve güzel bir ortam var. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-12 Mustafa

Çok güzel bir yer, gerçekten çok beğendim. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikler. Eğlenceli ve keyifli bir deneyimdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-17 Fatma

Via kiteboard & surf club Sörf Okulu'nda harika zamanlar geçirdim. İşletme sahibi ve personel son derece misafirperverdi ve tüm ihtiyaçlarımızla ilgilendiler. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-22 Cem

Via kiteboard & surf club Sörf Okulu'nda harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok profesyonel ve eğlenceli dersler verdiler. İşletme sahibi çok ilgili ve misafirperverdi. Tüm öğrencilerle iyi bir iletişim kuruyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-27 Deniz

Via kiteboard & surf club Sörf Okulu'nda rüzgar sörfü öğrenmek için harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok sabırlı ve yardımcıydı. Öğrenmek için harika bir yer.

2023-12-02 Gökhan

Via kiteboard & surf club Sörf Okulu'nun konumu harika. İyi bir deneyim için güvenilir bir seçenek. İşletme sahibi ve personel son derece profesyonel ve misafirperver. Tavsiye ederim.

2023-12-07 Selin

Via kiteboard & surf club Sörf Okulu'nda harika bir zaman geçirdim. Ekip çok dostça ve yardımseverdi. Kiteboard ve sörf konusunda iyi bir deneyim yaşadım. Tüm su sporları severlere tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? VIA kiteboard & surf club?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?