Just for you yorumlar

Just for you yakın İkbal Sokağı, Mimar Kemalettin Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34130

  • Adres: Mimar Kemalettin، إسطنبول، تركيا، 34130 Fatih, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0084497, 28.9597783

Just for you, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Just for you yorumlar
2023-10-13 Elif

Just for you Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi mağazasında alışveriş yapmak çok keyifli. Ürün çeşitliliği harika ve fiyatlar da uygun. Personel çok yardımcı ve nazik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Mehmet

Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'nden aldığım ürünleri çok beğendi. Kaliteli ve şık ürünler sunuyorlar. Fiyatlar da oldukça uygun. Mağaza atmosferi de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Just for you Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi mağazasına ilk gidişimde etkilendim. Mağaza çok temiz ve düzenli. Personel samimi ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Fiyatları da çok uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Cem

Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'nde yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Mağaza atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ali

Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'nde yapılan alışveriş oldukça keyifli geçti. Ürün çeşitliliği ve kalitesi harika. Fiyatları da uygun. Mağaza atmosferi samimi ve sıcak. Personel de ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Gülay

Just for you Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'ne gittiğimde oldukça memnun kaldım. Ürün çeşitliliği çok fazla ve fiyatları da uygun. Mağaza atmosferi de çok güzeldi. Personel samimi ve yardımcı. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Ahmet

Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'nden aldığım ürünlerden memnun kaldım. Kaliteli ve şık ürünler sunuyorlar. Fiyatları da uygun. Mağaza atmosferi güzel. Personel de ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Aysun

Just for you Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'ne girer girmez çok etkilendim. Mağaza atmosferi çok güzel ve düzenli. Personel samimi ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-12-02 Ebru

Just for you Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'nde yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Mağaza atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Murat

Kadın İç Giyim ve Ev Giyim Üreticisi'nden aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli ürünler sunuyorlar. Fiyatları da uygun. Mağaza atmosferi güzel. Personel de ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Just for you?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?