IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yorumlar

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yakın Yeşilköy Caddesi, Şenlikköy Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34153

  • Adres: Şenlikköy, Yeşilköy Cd. No25/1, 34153 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 812 74 23
  • Web sitesi: ivushealth.com
  • Enlem, Boylam: 40.9742506, 28.8043086

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yorumlar
2023-09-21 Ahmet

İlaç toptancısı olarak IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile çalışmaktan oldukça memnunum. Ürünlerinin kalitesi oldukça yüksek ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri ve personelin ilgisi de oldukça tatmin edici. Genel deneyimim oldukça olumlu.

2023-09-21 Mehmet

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile çalışmak oldukça kolay. Ürünlerinin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve ilgili. Atmosfer ve dekor da hoş. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Tek sorun bekleme süresi biraz uzun olabiliyor.

2023-10-06 Feyza

Her zaman IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den aldığım ürünlerin kalitesi mükemmel. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel müşteri memnuniyetini önemsiyor ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Genel olarak çok iyi bir deneyim.

2023-10-16 Deniz

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri ve personel ilgisi çok tatmin edici. Atmosfer ve dekor da hoş. Tavsiye ederim.

2023-10-21 Selin

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürünlerinden oldukça memnunum. Kalite ve fiyat dengesi çok iyi. Personel de son derece ilgili ve yardımcı oluyor. Ortam ve dekor da oldukça hoş. İhtiyaçlarımı buradan karşılamaktan mutluluk duyuyorum.

2023-10-31 Cansu

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. iş deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerinin kalitesi iyi ve fiyatları uygun. Personel ise ilgili ve yardımcı oluyor. Ortam ve dekor da hoş. Tek problem bekleme süresi biraz uzun olabiliyor.

2023-11-05 Emre

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürünleri kaliteli ve fiyatları uygun. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi. Atmosfer ve dekor da hoş. Tesisler de güzel. Tek sıkıntı rezervasyon yapmanın zor olması. Genel olarak memnunum.

2023-11-10 Gizem

Genel olarak IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile olan deneyimim olumlu. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili. Ortam ve dekor da hoş. Tesisler de güzel. Bekleme süresi bazen uzun olabiliyor.

2023-11-15 Oğuz

IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürünleri kaliteli ve fiyatları uygun. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili. Atmosfer ve dekor da oldukça hoş. Bekleme süresi bazen biraz uzun olabiliyor ama genel olarak iyi bir deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? IVUS İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?