IVA GASTROBAR&SUSHI yorumlar

IVA GASTROBAR&SUSHI yakın The Sudd Coffee Old Town, 27, Hamam Sokak, Kılınçarslan Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07100

  • Adres: Kılınçarslan, Hamam Sk. No:13, 07100 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 531 782 49 00
  • Enlem, Boylam: 36.8820644, 30.7075488

IVA GASTROBAR&SUSHI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
IVA GASTROBAR&SUSHI yorumlar

O kadar güzel kiii! Çalışanların kibarlığı, ilgi ve alakaları, yemeği servis edişleri.. sushi çook lezzetliydi. Kokteyller de inanılmaz güzel. … Daha fazla

Buraya gelmeden önce çok tereddüt ettik fakat içeri girdikten sonra çalışanların ilgisi ve alakası yüksektir tabii ki de suşi denedik ve inanılmaz derecede etkilendik Antalya’da böyle bir restoranın olması bizi çok mutlu etti ve Antalya her … Daha fazla

Mustafa who served me was very helpful, he was one of the chefs and honestly I was worried about trying sushi anywhere that wasn’t the us or Japan but man they were good. Very flexible with the food you order to make sure you get exactly … Daha fazla

2023-10-01 Tulay

O kadar güzel kiii! Çalışanların kibarlığı, ilgi ve alakaları, yemeği servis edişleri.. sushi çook lezzetliydi. Kokteyller de inanılmaz güzel.

2023-10-01 Ercan

Buraya gelmeden önce çok tereddüt ettik fakat içeri girdikten sonra çalışanların ilgisi ve alakası yüksektir tabii ki de suşi denedik ve inanılmaz derecede etkilendik Antalya’da böyle bir restoranın olması bizi çok mutlu etti ve Antalya her.

2023-10-01 Mustafa

Mustafa who served me was very helpful, he was one of the chefs and honestly I was worried about trying sushi anywhere that wasn’t the us or Japan but man they were good. Very flexible with the food you order to make sure you get exactly

2023-10-20 Ayşe

Çalışanların kibarlığı, ilgi ve alakaları çok güzeldi. Sushi çok lezzetliydi. Kokteyller de harikaydı. 5 yıldızlık bir deneyimdi.

2023-10-20 Mehmet

Önceden tereddüt etmiştik ama içeri girdikten sonra çalışanların ilgisi ve alakası bizi çok memnun etti. Sushi inanılmaz derecede lezzetliydi ve bu restoranın Antalya'da olması harika bir şey!

2023-10-20 Mustafa

Beni hizmet veren Mustafa çok yardımcı oldu. İlk başta başka bir ülkede veya Japonya dışında sushi denemeye biraz endişeliydim ama gerçekten çok iyiydiler. Sipariş verdiğiniz yemekler konusunda çok esnekler, tam olarak istediğinizi almanızı sağlıyorlar.

2023-11-04 Fatma

Çalışanların kibarlığı, ilgi ve alakaları, yemeği servis edişleri çok güzeldi. Sushi çok lezzetliydi. Kokteyller de inanılmaz güzeldi. Beni çok memnun etti.

2023-11-09 Ahmet

Çalışanların ilgisi ve alakası çok yüksekti. Sushi denedik ve çok etkilendik. Sushi lezzetliydi ve bu restoranın Antalya'da olması çok güzel.

2023-11-14 Selin

Mustafa bana çok yardımcı oldu, o şeflerden biriydi ve dürüst olmak gerekirse, Amerika veya Japonya dışında herhangi bir yerde sushi denemek konusunda endişeliydim, ama gerçekten çok iyiydiler. Sipariş ettiğiniz yemeği istediğiniz gibi ayarlamak için çok esnekler.

2023-11-19 Murat

Bu restoranda çok güzel bir deneyim yaşadım. Çalışanların ilgisi ve alakası harikaydı. Sushi çok lezzetliydi ve kokteyller muhteşemdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-24 Nazlı

Çalışanlar çok kibardı, ilgiliydi ve yemekler hızlı bir şekilde servis edildi. Sushi harikaydı. Kokteyller de lezzetliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-29 Kerem

Çalışanların hizmeti ve ilgisi harikaydı. Sushi lezzetliydi ve fiyatına değerdi. Atmosfer çok hoştu ve restoranın dekorasyonu güzeldi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon hızlı bir şekilde yapıldı.

2023-12-04 Elif

Çalışanların kibarlığı ve ilgisi mükemmeldi. Sushi çok lezzetliydi. Atmosfer çok hoştu ve restoranın dekorasyonu güzeldi. Harika bir deneyimdi.

2023-12-09 Emre

Çalışanların hizmeti ve ilgisi beklentilerimi aştı. Sushi lezzetliydi ve fiyatına değerdi. Atmosfer ve dekorasyon çok güzeldi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-12-14 Deniz

Bu restoranda harika bir deneyim yaşadım. Çalışanların ilgisi, alakası ve hizmetleri çok iyiydi. Sushi çok lezzetliydi ve kokteyller benzersizdi. Gerçekten iyi bir fiyat performansı vardı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? IVA GASTROBAR&SUSHI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?