Metro Market Denizli yorumlar

Metro Market Denizli yakın Starbucks, Menderes Bulvarı, Kayalar Mahallesi, Denizli, Merkezefendi, Denizli, Aegean Region, 20085

  • Adres: Kayalar, Sinpaş Aquamall Yanı, Menderes Blv. :185 / A, 20010 Merkezefendi/Denizli, Türkiye
  • Telefon: +90 258 295 01 00
  • Web sitesi: metro-tr.com
  • Enlem, Boylam: 37.8189804, 29.0577888

Metro Market Denizli, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Metro Market Denizli yorumlar

Metro market gerçek anlamda profesyonel hizmet veren bir markettir. Ne aradığını bilen kullanıcıların vazgeçilmez yeri tam olarak burasıdır. Kapının girişinden başlar sizi karşılama ve her sorunuza uzman ekipler tarafından cevap verilir. … Daha fazla

2023-09-23 Mehmet

Metro market gerçek anlamda profesyonel hizmet veren bir markettir. Ne aradığını bilen kullanıcıların vazgeçilmez yeri tam olarak burasıdır. Kapının girişinden başlar sizi karşılama ve her sorunuza uzman ekipler tarafından cevap verilir.

2023-10-08 Ahmet

Çok kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği gerçekten takdir edilecek seviyede. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir market.

2023-10-13 Fatma

Fiyatları oldukça makul. Üstelik geniş bir ürün yelpazesine sahip. Mağaza içerisinde rahatça gezebilmek için yeterli alan mevcut. Personel de yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. İhtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla giderebileceğiniz bir market.

2023-10-18 Özkan

Her şey çok güzel ve düzenli. Metro size her türlü yiyeceği bulabileceğiniz devasa bir çarşı gibi. Çok fazla marka, ürün ve çeşit var. Fiyatları da çok uygun. Ayrıca personel yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-23 Selma

Marketin temizliği ve düzeni beni çok memnun etti. Farklı ürün çeşitleri arasından seçim yapmak da kolaydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca, personel güler yüzlü ve yardımcı. Genel olarak olumlu bir alışveriş deneyimi yaşadım.

2023-10-28 Ali

Kalite ve güvenilirlik açısından en iyi marketlerden biri. Herhangi bir ürün aradığım zaman Metro'yu tercih ederim. Personel yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Aynı zamanda, fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-02 Ayşegül

Toptancı marketleri arasında en iyilerden biri. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi yüksek. Personel de yardımcı ve ilgili. Alışveriş yapmak için tercih edilebilecek bir yer.

2023-11-12 Emine

Alışveriş yapmak için güzel bir yer. Fiyatlar uygun ve ürün çeşitliliği fazla. Personel de yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Metro'yu her zaman tercih ediyorum.

2023-11-17 Halil

Kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabileceğiniz bir market. Çalışanlar da yardımcı ve ilgili. Memnuniyetle alışveriş yapabileceğiniz bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Metro Market Denizli?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?