Ithal Kömür yorumlar

Ithal Kömür yakın Aşağı Yahyalar Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06374

  • Adres: Mehmet Akif Ersoy, 06200 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.974421, 32.7700494

Ithal Kömür, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ithal Kömür yorumlar
2023-10-21 Ayşe

Ithal Kömür Kömür Tedarikçisi gerçekten iyi bir deneyim sunuyor. Atmosfer oldukça hoş ve dekorasyon şık. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, alınan hizmet için değer. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-21 Murat

Ithal Kömür Kömür Tedarikçisi gerçekten güzel bir yer. Girişte beklerken çok beklemem gerekti ama sonrasında hızlı bir şekilde hizmet aldım. Personel çok yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kaliteden ödün vermek istemiyorum. Genel olarak memnun kaldım!

2023-11-05 Mustafa

İthal Kömür Kömür Tedarikçisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Atmosfer oldukça sıcak ve şık bir dekorasyona sahipti. Personel çok kibar ve yardımcı oldu. Hizmet çok hızlıydı ve ürünlerin kalitesi de mükemmeldi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-10 Gülsüm

İthal Kömür Kömür Tedarikçisi'ne geldiğimde etkilendim. Atmosfer ve dekorasyon çok şık ve moderndi. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Hizmet hızlıydı ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kalite için değer. Memnun kaldım!

2023-11-20 Zeynep

İthal Kömür Kömür Tedarikçisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Atmosfer çok hoş ve dekorasyon şık. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet hızlıydı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kalite için değer. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-30 Selin

İthal Kömür Kömür Tedarikçisi gerçekten harika bir yer. Atmosfer ve dekorasyon çok hoş. Personel çok kibar ve yardımcı oldu. Hizmet hızlıydı ve ürünlerin kalitesi de çok yüksekti. Fiyatlar biraz pahalı ama kalite için değer. Memnun kaldım.

2023-12-05 Mehmet

İthal Kömür Kömür Tedarikçisi'ni çok sevdim. Atmosfer çok rahat ve dekorasyon da hoş. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Hizmet de oldukça hızlıydı ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, değer. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-12-15 Ahmet

İthal Kömür Kömür Tedarikçisi çok güzel bir yer. Atmosfer ve dekorasyon çok hoş. Personel eşsiz bir hizmet verdi. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da makuldu. İyi bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ithal Kömür?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?