Bonplan Türkiye yorumlar

Bonplan Türkiye yakın Parima Ofis, General Ali Rıza Gürcan Caddesi, Cevizlibağ, Maltepe Mahallesi, Zeytinburnu, Istanbul, Marmara Region, 34010

  • Adres: Maltepe, Parima Ofis, Cevizlibağ Köprüsü No:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 900 33 55
  • Enlem, Boylam: 41.0129349, 28.9023663

Bonplan Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bonplan Türkiye yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Bonplan Türkiye İşletme Aracısı'ndan çok memnun kaldım. Restoranın dekoru ve atmosferi çok hoştu. Çalışanlar çok yardımsever ve kibardı. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-22 Mustafa

İşletme Aracısı'nın sunduğu hizmetten çok memnun kaldım. Restoranın ambiyansı çok güzeldi ve ilk izlenimim çok olumlu oldu. Çalışanların ilgisi ve müşteri hizmetleri harikaydı. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Rezervasyon için beklemek zorunda kalmadım ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Ürün ve hizmet kalitesi de çok iyiydi. Genel deneyimim mükemmeldi.

2023-09-22 Fatma

Bonplan Türkiye İşletme Aracısı sayesinde harika bir deneyim yaşadım. Restoranın dekoru çok şık ve atmosferi çok hoştu. Fiyatlar da makul ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikti. Tesisler temiz ve tüm olanaklara sahipti. Rezervasyon süresi kısa ve hiç beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-07 Ali

Bonplan Türkiye İşletme Aracısı sayesinde harika bir deneyim yaşadım. Restoranın atmosferi çok hoş ve dekoru çok güzeldi. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi de çok iyiydi. Çalışanlar yardımsever ve güler yüzlüydü. Tesisler temiz ve tüm olanaklara sahipti. Rezervasyon süresi kısa ve beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-12 Ayhan

Bonplan Türkiye İşletme Aracısı ile ilgili olumlu bir deneyim yaşadım. Restoranın ambiyansı ve dekoru hoştu. İlk izlenimim olumlu oldu. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi iyi. Çalışanlar yardımsever ve nazikti. Tesisler temiz ve tüm olanaklara sahipti. Rezervasyon yaparken beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de tatmin ediciydi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-27 Cem

Bonplan Türkiye İşletme Aracısı'ndan memnun kaldım. Restoranın atmosferi güzel ve dekoru da hoştu. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi de iyiydi. Çalışanlar yardımsever ve ilgiliydi. Tesisler temiz ve olanakları yeterliydi. Rezervasyon için çok beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak iyi bir deneyimi oldu.

2023-11-11 Gizem

Bonplan Türkiye İşletme Aracısı, beklentilerimi karşılayan bir deneyimdi. Restoranın atmosferi ve dekoru hoştu. İlk izlenimim olumlu oldu. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi de iyiydi. Çalışanlar yardımcı ve nazikti. Tesisler ve olanaklar tüm ihtiyaçları karşılıyor. Rezervasyon için beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bonplan Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?