İstanbul Model Manken yorumlar

İstanbul Model Manken yakın İmplaclean Türkiye, 30/A, Eski Osmanlı Sokağı, Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34387

  • Adres: Mecidiyeköy, Eski Osmanlı Sk. No:23, 34387 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 272 51 34
  • Web sitesi: istanbulmodelmanken.com
  • Enlem, Boylam: 41.0688033, 28.9955428

İstanbul Model Manken, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Model Manken yorumlar

Özgür Bey, Bildiğiniz gibi ajansınız aracılığıyla, Plastik Fuarı' nda çalışma fırsatı … Daha fazla

daha önceki fuarımızda bize sağlamış oldukları fuar hosteslerinin üstün çalışmalarına ve gereken hassasiyeti göstermelerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.birdahaki fuarımızda da çalışmak dileği ile

Mekan fotoğrafçılığı alanında göstermiş olduğu başarılardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Gösterdikleri başarılı hizmetten dolayıda ayrıca teşekkür ederim. İşlerinde gerçekten profesyonel ve başarılılar.

2023-09-24 Özgür Bey

Bildiğiniz gibi ajansınız aracılığıyla, Plastik Fuarı' nda çalışma fırsatı sağladık. Fuar hosteslerinin üstün çalışmalarına ve gereken hassasiyeti göstermelerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Bir dahaki fuarımızda da çalışmayı umuyoruz.

2023-09-24 Özgür Bey

Mekan fotoğrafçılığı alanında göstermiş oldukları başarılardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Gösterdikleri başarılı hizmetten dolayı da ayrıca teşekkür ederim. İşlerinde gerçekten profesyonel ve başarılılar.

2023-09-24 Ahmet Bey

Plastik Fuarı' nda çalışmak için bu ajansı tercih ettik. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımcı oldular. Beklentilerimizi karşıladıkları için teşekkür ederim.

2023-10-09 Mehmet Hanım

Ajansın hizmetinden tamamen memnun kaldım. Çalışanlar son derece nazik ve yardımcı oldular. Plastik Fuarı' nda bize çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Deniz Hanım

Bu ajansı bir etkinlik için çalıştırdık ve hizmetlerinden çok memnun kaldık. Çalışanlar son derece profesyonel ve etkinlik boyunca bize yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar iş yapmak isteyeceğim.

2023-10-19 Ayşe Hanım

Ajansın etkinlik düzenleme hizmetinden yararlandık ve son derece memnun kaldık. Çalışanlar son derece profesyonel ve her ayrıntıyla ilgilendiler. Her şey mükemmeldi.

2023-10-24 Fatma Hanım

Ajansın sunulan hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar her zaman yardımsever ve profesyonel. Plastik Fuarı' nda etkinlikleri düzenlemek için bu ajansı tercih ederim.

2023-10-29 Kadir Bey

Bu ajansla çalışmak gerçekten kolaydı. Çalışanlar her konuda yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımıza uygun hizmet sundular. Çok teşekkür ederim.

2023-11-03 Ceren Hanım

Manken ajansıyla çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok profesyonel ve ihtiyaçlarımıza tam olarak uygun hizmetler sundular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Murat Bey

Bu ajansı bir etkinlik için tercih ettik ve son derece memnun kaldık. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımcı oldular. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar.

2023-11-13 Gamze Hanım

Ajansın etkinlikleri düzenleme hizmetinden yararlandık ve son derece memnun kaldık. Çalışanlar her zaman yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Can Bey

Bu ajansın sunmuş olduğu hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece profesyonel ve etkinliği düzenlemek için her ayrıntıyla ilgilendiler. Kesinlikle tekrar iş yapmak isteyeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Model Manken?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?