İstanbul Demiryolu Müzesi yorumlar

İstanbul Demiryolu Müzesi yakın Istanbul Sirkeci Terminal, Vezir Camii Çıkmazı Sokağı, Hocapaşa Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34110

  • Adres: Hoca Paşa, Gar (Sirkeci, 34110 İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 520 65 75
  • Web sitesi: tcdd.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0152282, 28.976514

İstanbul Demiryolu Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Demiryolu Müzesi yorumlar

It’s cute , small but rich of informations and and next to the Orient Express station. Part of the station is currently under renovation . Taking a coffe at the bar between the rail where the Orient Express use to depart/ arrive and the … Daha fazla

Çok fazla müze gezdim fakat en çok ilgimi çeken ve en detaylı şekilde bilgi alabildiğim, yeni şeyler öğrendiğim müze bu oldu. Detayları yanlarında yazıyor ama eğer daha detay isterseniz uygulaması da var. Şahsen lojistik/ulaşım hoşuma … Daha fazla

Çok güzel, etkileyici bir yer, önceki zaman atmosferi dolu, büyük müzesi değil,ama tarih dolu, mutlaka gelin, giriş ücretsizdir. Daha fazla

2023-09-18 Can

Çok hoş bir yer, küçük ama bilgilerle dolu ve Doğu Ekspresi istasyonuna çok yakın. Station'ın bir kısmı şu anda yenilenmektedir. Doğu Ekspresi'nin kalkış / varış yaptığı rayların arasındaki bara oturup kahve içmek muhteşem.

2023-09-18 Elif

Çok güzel, etkileyici bir yer, önceki zaman atmosferi dolu, büyük müzesi değil, ama tarih dolu, mutlaka gelin, giriş ücretsizdir.

2023-09-18 Kadir

Çok fazla müze gezdim fakat en çok ilgimi çeken ve en detaylı şekilde bilgi alabildiğim, yeni şeyler öğrendiğim müze bu oldu. Detayları yanlarında yazıyor ama eğer daha detay isterseniz uygulaması da var. Şahsen lojistik / ulaşım hoşuma gitti.

2023-10-03 Derya

Müze oldukça küçük ama içerde gerçekten ilginç şeyler bulunmakta. Doğu Ekspresinin kalktığı garın tam hemen yanında yer alır. İlgilenenler için çok anlamlı bir yer bence.

2023-10-08 Deniz

Küçük bir müze olmasına rağmen, gerçekten de birçok bilgi sunuyor. İçeride yer alan oryantasyon alanlarında daha fazla bilgi alabilirsiniz. İnsan olarak lojistik / ulaşım konusunda hoşuma gitti. Eğer Doğu Ekspresi yolculuğunda iseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2023-10-13 Ayşe

Doğu Ekspresi hakkında aklınıza gelebilecek her şeyi öğrenmem için tüm ayrıntılara sahip, çok küçük ama dolu dolu bir yer. Giriş ücretsiz ve müze dışında birkaç yerde ücretsiz yürüyüşler düzenleniyor.

2023-10-18 Cem

Diğer müzelere göre daha küçük olsa da, bilgi edinemeyeceğiniz kadar detaylı bilgi edinmek isterseniz, bu müzeyi ziyaret etmenizi öneririm. İçerideki ayrıntıları dikkate alırsanız, lojistik ve ulaşım konusunda ilginç şeyler öğrenebilirsiniz. Baştan çıkartıcı bir deneyim olduğunu vurgulamak istiyorum.

2023-10-23 Mehmet

Etkileyici bir müze, tarihi bir atmosferi bulunan büyük bir müze değil, ama tarihle dolu bir yer. Mutlaka ziyaret etmelisiniz, giriş ücretsiz.

2023-10-28 Berk

Buraya geldiğimde müze alanının büyük olmamasına rağmen, gerçekten de tarihle ilgili bir sürü bilgi bulabilirsiniz. İçerideki atmosferin yanı sıra, lojistik ve ulaşım konularında da hoş deneyimler edindiğimi belirtmek isterim. Harika bir yer!

2023-11-02 Naz

İlgimi çeken bir yer olduğunu söyleyebilirim, zira birçok müzeye gittim. İçeride bulunan detayları dikkate alabilir ve bilgi edinebilirsiniz, ancak daha fazla ayrıntı isterseniz uygulamasını da kullanabilirsiniz. Lojistik ve ulaşım konusunda gerçekten hoşuma gitti.

2023-11-07 Ezgi

Etrafta gezilip görülecek daha büyük müzeler olsa da, burada gerçekten ilginç şeyler bulunmaktadır. Doğu Ekspresi'ne ilgi duyan herkes için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir.

2023-11-12 Burak

Yer oldukça küçük ancak büyük miktarda bilgi sunuyor. İçerideki rehber ekranlarını da kullanarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Lojistik ve ulaşım konusunda ilginç olduğunu düşünüyorum. Eğer Doğu Ekspresi ile yolculuk yapıyorsanız oradan ziyaret etmelisiniz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Demiryolu Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?