Istanbul Dance Factory yorumlar

Istanbul Dance Factory yakın Dilek Sokağı, Dikilitaş, Dikilitaş Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34349

  • Adres: Dikilitaş, Dilek Sk. no 10, 34349 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 546 250 31 30
  • Web sitesi: istanbuldancefactory.com
  • Enlem, Boylam: 41.053385, 29.005603

Istanbul Dance Factory, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Istanbul Dance Factory yorumlar

Düğünümüz için dans dersleri aldık ve çok memnun ayrıldık. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

???????????????????????????? …

2023-09-27 Ayşe

Dans stüdyosunda düğün dansı için dersler aldık. Öğretmenler çok profesyonel ve yardımcı oldular. Dans etmeyi hiç bilmiyorduk ama kısa sürede öğrendik. Düğünümüzde harika bir dans sergiledik. Herkese öneririm.

2023-09-27 Murat

İstanbul Dans Factory Dans Stüdyosu'ndan gerçekten memnun kaldım. Dersler çok eğitici ve keyifliydi. Öğretmenler konuya tam hakim ve sabırla her adımı öğrettiler. Ayrıca stüdyo çok temiz ve düzenliydi. Tavsiye ederim.

2023-09-27 Sema

Dans derslerimiz için İstanbul Dans Factory Dans Stüdyosu'nu tercih ettik ve çok memnun kaldık. Öğretmenlerimiz kişisel yetenek ve beklentilerimize göre ders programı ayarladılar. Dans stüdyosu rahat ve ferah bir ortama sahip. Tavsiye ederim.

2023-10-12 Ali

Derslerimiz çok iyi geçti. Öğretmenler tecrübeliydi ve dans etmeyi öğrenmek isteyenler için harika bir yer. Stüdyo temiz ve düzenliydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Filiz

Dans stüdyosunda düğün dansı için ders aldık. Öğretmenler çok profesyonel ve bize her adımı özenle öğrettiler. Dans etmek çok eğlenceliydi ve düğünümüzde harika bir performans sergiledik. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Dans stüdyosunda düğün dansı için dersler aldık. Öğretmenlerimiz çok sabırlı ve yardımcı oldu. İsteklerimize ve önerilere açık olmaları en çok memnun etti. Düğünümüzde harika bir performans sergiledik. Teşekkür ederiz.

2023-10-27 Zeynep

Dans stüdyosunda düğün dansı için dersler aldık ve çok memnun kaldık. Öğretmenlerimiz çok profesyonel ve bize her adımı özenle öğrettiler. Dans etmek çok eğlenceliydi ve düğünümüzde harika bir performans sergiledik. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Istanbul Dance Factory?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?