İstanbul Aikikai yorumlar

İstanbul Aikikai yakın Terakki Lisesi, Ebulula Mardin Caddesi, Akat Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34335

  • Adres: Levent, Ebulula Mardin Cd. 12 / A, 34335 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 351 00 60
  • Web sitesi: istanbulaikikai.org
  • Enlem, Boylam: 41.0803194, 29.0227171

İstanbul Aikikai, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Aikikai yorumlar
2023-09-21 Ayşe

İstanbul Aikikai Spor Okulu çok iyi bir deneyimdi. Eğitmenler oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Dersler çok keyifliydi ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenebildik. İyi bir atmosfer ve tesislere sahipti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

İstanbul Aikikai Spor Okulu'nda geçirdiğim zamandan çok memnun kaldım. Eğitmenler harika iş çıkardı ve bize her adımda yardımcı oldular. Atmosfer gerçekten rahatlatıcıydı ve tesisler çok temizdi. Değerli bir deneyimdi ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-21 Fatma

İstanbul Aikikai Spor Okulu'nda bir dönem geçirdim ve gerçekten hoş bir deneyimdi. Eğitmenler çok profesyoneldi ve bize sürekli olarak motive ettiler. Spor salonu oldukça geniş ve moderndi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Ahmet

İstanbul Aikikai Spor Okulu gerçekten harika bir yer. Eğitmenler bilgili ve kararlıydı ve dersler her zaman ilgi çekiciydi. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Tüm personel de çok yardımcı oldu. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi yüksekti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Zeynep

İstanbul Aikikai Spor Okulu'nda birkaç hafta geçirdim ve çok memnun kaldım. Eğitmenler gerçekten deneyimliydi ve bize harika bir deneyim yaşattılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Sadece biraz pahalıydı, ama hizmetin kalitesi buna değerdi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-16 Ali

İstanbul Aikikai Spor Okulu'nda aldığım derslerden çok memnun kaldım. Eğitmenler harika bir iş çıkardı ve bize her adımda rehberlik etti. Atmosfer çok samimi ve rahattı. Tesisler de oldukça temiz ve moderndi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Selin

İstanbul Aikikai Spor Okulu'ndaki deneyimim oldukça pozitifti. Eğitmenler çok sabırlı ve yardımcıydı ve bize her zaman destek verdiler. Atmosfer hoş ve rahatlatıcıydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Kemal

İstanbul Aikikai Spor Okulu'na bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Eğitmenler gerçekten bilgili ve deneyimliydi. Atmosfer sıcak ve dostça idi ve tesisler modern ve temizdi. Özellikle fiyatlar çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Esra

İstanbul Aikikai Spor Okulu'nda aldığım dersler çok keyifliydi. Eğitmenler uzman ve motivasyonlu idi ve bize sürekli olarak destek verdiler. Atmosfer ferah ve rahattı ve tesisler temizdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Harika bir deneyim oldu.

2023-11-05 İbrahim

İstanbul Aikikai Spor Okulu'ndan çok memnun kaldım. Eğitmenler gerçekten deneyimliydi ve bize harika bir deneyim yaşattılar. Tesisler modern ve temizdi. Sadece fiyatlar biraz yüksekti, ama kesinlikle değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Güler

İstanbul Aikikai Spor Okulu'nda geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Eğitmenler harika bir iş çıkardı ve bize her adımda rehberlik etti. Atmosfer çok samimi ve dostçaydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Burak

İstanbul Aikikai Spor Okulu gerçekten harika bir deneyimdi. Eğitmenler çok profesyonel ve deneyimliydi ve bize harika bir deneyim yaşattılar. Atmosfer rahat ve sakin idi ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Aikikai?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?