Fusion Indian Restaurant yorumlar

Fusion Indian Restaurant yakın Fusion Indian, Florya Caddesi, Florya, Şenlikköy Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34153

  • Adres: Şenlikköy, Florya Cd. No:42, 34153 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 553 936 42 61
  • Web sitesi: fusionindianrestaurant.com
  • Enlem, Boylam: 40.980116, 28.7931779

Fusion Indian Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fusion Indian Restaurant yorumlar

A lovely restaurant, nice decor and relaxing atmosphere. The staff were fantastic... They were very friendly, helpful and attentive. … Daha fazla

İlk defa Hint mutfağı denedim ve açıkçası çok memnun kaldım. Butter chicken siparişi verdim yanına da garlic bread söyledim ama garlic breadin içinde yeteri kadar sarımsak yoktu gibi. Butter chicken ise baharatı, acısı, lezzetiyle 10 … Daha fazla

istanbul’da denediğim onlarca Hint restoranı içinde gerçekten hint yemeği yediğimi hissettiğim belki de tek restorandı. Baharatları, sosları muhteşem. Tavuklar marine edilmiş ve çok güzel pişmişti. Servis, temizlik, güzel güzleriyle … Daha fazla

2023-09-22 Aylin

Çok güzel bir restoran, dekorasyonu güzel ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip. Personel harikaydı... Çok dostça, yardımsever ve ilgiliydiler.

2023-09-22 Mert

İlk defa Hint mutfağı denedim ve açıkçası çok memnun kaldım. Butter chicken siparişi verdim yanına da garlic bread söyledim ama garlic breadin içinde yeteri kadar sarımsak yoktu gibi. Butter chicken ise baharatı, acısı, lezzetiyle 10 üzerinden 10 puanı hak ediyor. Memnun kaldım.

2023-09-22 Ayşe

İstanbul’da denediğim onlarca Hint restoranı içinde gerçekten hint yemeği yediğimi hissettiğim belki de tek restorandı. Baharatları, sosları muhteşem. Tavuklar marine edilmiş ve çok güzel pişmişti. Servis, temizlik, güzel güzleriyle beni etkiledi. Kesinlikle buraya tekrar geleceğim.

2023-10-07 Murat

Çok güzel bir deneyimdi. Restoranın dekorasyonu çok hoş ve atmosferi çok rahatlatıcıydı. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Yemeklerin kalitesi çok iyiydi ve porsiyonlar da oldukça büyüktü. Toplamda harika bir deneyimdi.

2023-10-12 Ceren

Fusion Hint Restoranı'nda harika bir akşam geçirdik. Yemekleri çok lezzetliydi ve mükemmel miktarda baharatlıydı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Atmosfer çok rahatlatıcıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-17 Kaan

Yemekler muhteşemdi. Hint mutfağına aşinaysanız kesinlikle burayı denemelisiniz. Personel çok samimi ve ilgiliydi. Servis hızı da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Esra

Uzun zamandır yiyebileceğim en iyi Hint yemeği. Lezzetli baharatlı yiyecekler ve mükemmel sunum. Personel de çok yardımsever ve ilgiliydi. Bölgedeki en iyi Hint restoranı!

2023-10-27 Deniz

Fusion Hint Restoranında geçen akşam yemeği harikaydı. Yemekler lezzetliydi ve servis çok hızlıydı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Restoranın atmosferi de harikaydı. Mutlaka tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-01 Ece

Bu restorandan sipariş vermek benim için harika bir deneyimdi. Yemekler lezzetliydi ve büyük porsiyonlardı. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Emre

Fusion Hint Restoranı'na gittiğimde harika bir deneyim yaşadım. Yemeklerin lezzeti beni benden aldı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Atmosfer de çok rahatlatıcıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-11 Berk

Lezzetli yemekler ve harika bir atmosfer. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Fusion Hint Restoranı'nda harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-16 Elif

Fusion Hint Restoranına gitmek çok memnuniyet vericiydi. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok yardımseverdi. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fusion Indian Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?