İsoff challenge parkuru yorumlar

İsoff challenge parkuru yakın Çiftalan Mahallesi, Eyüpsultan, Istanbul, Marmara Region, 34076

  • Adres: Çiftalan, 34076 Eyüpsultan/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: isoff.org.tr
  • Enlem, Boylam: 41.2483642, 28.9279745

İsoff challenge parkuru, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İsoff challenge parkuru yorumlar

Güzel bir parkur. Tepeye çıkıp yarışları seyretmek güzeldi. Pilotlar çamurlar içinde mücadele ediyor. Yer yer göletler oluşmuş.

Cok guzel ailecek devamli gittigimiz keyif aldigimiz bir yer

Harika ötesi bi yer ❤️

2023-10-12 Ahmet

Güzel bir parkur. Tepeye çıkıp yarışları seyretmek güzeldi. Pilotlar çamurlar içinde mücadele ediyor. Yer yer göletler oluşmuş.

2023-10-12 Ayşe

Cok guzel ailecek devamli gittigimiz keyif aldigimiz bir yer

2023-10-12 Murat

Harika ötesi bi yer ❤️

2023-10-27 Mehmet

Tek kelimeyle muhteşem bir deneyim. İnce bir çam tabakası ile kaplı yollar, hızlı araçlar ve zorlu engellerle dolu harika bir parkur. Hem yarışları izlemek hem de kendim deneyimlemek inanılmaz keyifliydi.

2023-11-01 Aysel

Ben ve ailem için harika bir gün geçirdiğimiz bir yer. Pistte yarışların heyecanını ve çamurlu zorlu sürüşleri izlemek gerçekten keyifliydi. Personel çok yardımcıydı ve tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-11-06 Mustafa

İsoff Challenge Parkuru'nda harika zaman geçirdik. Pistin güzellikleri göz alıcıydı ve yarışlara katılan pilotların cesaretini hayranlıkla izledik. Çevredeki doğal güzelliklerle birleşince unutulmaz bir deneyim yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Nilüfer

İsoff Challenge Parkuru'nda birkaç kez yarışlara katıldım ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Parkurun zorlukları ve pilotların yetenekleri gerçekten etkileyici. Ayrıca tesisin konforu ve personelin ilgisi de dikkat çekici. Bu yerde zaman geçirmeyi seviyorum.

2023-11-16 Emre

Offroad tutkunu biriyim ve bu parkur benim favorilerim arasında yer alıyor. Eşsiz bir deneyim sunuyor ve parkurun heyecanı hiç bitmiyor. Bu parkuru ziyaret etmek kesinlikle boş zamanlarımızı dolu dolu geçirmemizi sağlıyor.

2023-11-21 Sevim

Keyifli bir parkur. Sadece yarışları izlemek bile oldukça heyecan verici. Pistin çamurlu bölümleri göletler oluşturmuş ve pilotların çabayla karşılaşması da keyifli bir seyir sunmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Ali

İsoff Challenge Parkuru'nda harika zaman geçirdik. Yarışlar çok heyecanlıydı ve tepeye çıkıp yarışları izlemek gerçekten keyifliydi. Parkurda yer yer göletler oluşmuş ve çamurlu sürüşler izlemek oldukça eğlenceliydi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

2023-12-01 Hatice

Offroad Yarış Pisti'nde harika bir gün geçirdim. Parkur gerçekten etkileyici ve pilotların becerileri izlemeye değer. Tesisler temiz ve düzenliydi ve personel çok yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-06 Serkan

Bu parkurda gerçekten güzel zaman geçirdik. Yarışları izlemek heyecan vericiydi ve göletlerin oluştuğu çamurlu bölümler pilotların yeteneklerinin test edilmesini sağlıyordu. Tesislerde ihtiyacımız olan her şey vardı ve personel çok misafirperverdi. Kesinlikle geri döneceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İsoff challenge parkuru?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?