Karataş Süt Çiftliği yorumlar

Karataş Süt Çiftliği yakın Sarayönü, Konya, Central Anatolia Region, 42430

  • Adres: Ladik, 42440 Sarayönü/Konya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.2138326, 32.3576908

Karataş Süt Çiftliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karataş Süt Çiftliği yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Karataş Süt Çiftliği Süt Ürünleri Satış Mağazası'na geçtiğimiz hafta gittim ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar çok makuldi ve ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyiydi. Mağaza çalışanları da çok yardımcıydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Fiyatlar biraz yüksek ama ürünlerin kalitesi kesinlikle buna değer. Mağaza oldukça temiz ve düzenliydi. Personel de çok nazik ve yardımcıydı. Ancak biraz daha geniş ürün seçeneği olabilirdi. Yine de memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-22 Fatma

Karataş Süt Çiftliği Süt Ürünleri Satış Mağazası'ndan sıklıkla alışveriş yapıyorum ve her seferinde çok memnun kalıyorum. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da oldukça uygun. Mağaza çalışanları her zaman güleryüzlü ve yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Ahmet

Mağaza oldukça kalabalıktı ve beklememiz gerekti. Ancak beklemeye değdi çünkü ürünler gerçekten mükemmeldi. Personel de oldukça hızlı ve efektifti. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kalite bunu telafi ediyor. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-22 Ayhan

Fiyatlar oldukça uygun ve ürünlerin lezzeti muhteşem. Mağaza çalışanları da son derece yardımcı ve nazik. Tüm alışverişlerimi buradan yapıyorum ve her seferinde memnun kalıyorum.

2023-10-27 Zeynep

Mağazanın atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten çok iyiydi. Ancak beklemek zorunda kaldık ve personel biraz yavaş hizmet verdi. Yine de genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-01 Hüseyin

Fiyatlar biraz yüksek ancak ürünlerin kalitesi buna değer. Mağaza çalışanları da son derece yardımcı ve kibardı. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-06 Aysel

Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatlar da oldukça uygun. Personel de çok yardımcı ve nazik. Ancak mağaza biraz kalabalıktı ve beklememiz gerekti. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-11-11 Hasan

Karataş Süt Çiftliği Süt Ürünleri Satış Mağazası'na geçtiğimiz hafta gittik ve oldukça memnun kaldık. Ürünler taze ve kaliteli, fiyatlar da uygun. Personel de son derece yardımcı ve nazikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Emine

Mağaza oldukça temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Ancak beklememiz gerekti ve personel biraz yavaş hizmet verdi. Yine de genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karataş Süt Çiftliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?