İRPA Aydınlatma yorumlar

İRPA Aydınlatma yakın Atatürk Bulvarı, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: Ziya Gökalp Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi B1 Blok No :2, 34490 Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 485 12 03
  • Web sitesi: irpaaydinlatma.com
  • Enlem, Boylam: 41.0904044, 28.7961494

İRPA Aydınlatma, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İRPA Aydınlatma yorumlar

Her ürünü yapabilecek kabiliyetteler. Bütün istanbul sanayasini dolaştım, bu firmadan daha uygun ve daha kaliteli yapani yok. Herkese tavsiye ederim, çok ilgili ve alakalilar. 5. Ye çalisiyoruz ve devamlida çalişacagiz

LED dahil her türlü aydınlatma projenizi rahatlıkla çözebileceğiniz genç ve dinamik kadrosuyla kaliteli, ekonomik ve garantili hizmet alabileceğiniz müthiş bir firma...

Teşekkürler İRPA , söz verdiği zamda ve hatta daha erken teslim etti ürünlerimizi, teslim ettiği ürünler de bir isteğimiz oldu ve geri çevirmeden hemen ilgilenirdi, işinin arkasında duran zamanında teslimat yapan , yeniliklere açık Müşteri memnuniyeti ne değer veren bir işletme... Teşekkürler İRPA Aydınlatma...

2023-09-23 Mert

Her ürünü yapabilecek kabiliyetteler. Bütün İstanbul sanayisini dolaştım, bu firmadan daha uygun ve daha kaliteli yapanı yok. Herkese tavsiye ederim, çok ilgili ve alakalılar. 5. yıldızı hak ediyorlar ve devamlı çalışacağız.

2023-09-23 Eren

LED dahil her türlü aydınlatma projenizi rahatlıkla çözebileceğiniz genç ve dinamik kadrosuyla kaliteli, ekonomik ve garantili hizmet alabileceğiniz müthiş bir firma...

2023-09-23 Ayşe

Teşekkürler İRPA, söz verdiği zamanda ve hatta daha erken teslim etti ürünlerimizi, teslim ettiği ürünlerde bir isteğimiz oldu ve geri çevirmeden hemen ilgilendi, işinin arkasında duran zamanında teslimat yapan, yeniliklere açık müşteri memnuniyetine değer veren bir işletme... Teşekkürler İRPA Aydınlatma...

2023-10-08 Ali

İyi hizmet alma imkanına sahipsiniz. İyi bir hizmet sunma vaadiyle bizi ağırladılar. Memnun kaldıklarımız arasında iyi, daha iyi, en iyi şeklinde sınıflandırılabilecek olanlarını göstereyim. İyi bir iş çıkarıyorlar ve 4 yıldızı hak ediyorlar.

2023-10-13 Ahmet

İRPA Aydınlatma Mağazası'nda alışveriş yapmaktan keyif aldık. Personel çok yardımcı oldu ve ürün yelpazesi genişti. Fiyatlar da oldukça makul. 5 üzerinden 4 veriyorum.

2023-10-18 Esra

Mağaza çok hoş bir atmosfere sahip. Aydınlatma ürünleri kaliteli ve modern tasarımlar. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim. 5 üzerinden 5 puan.

2023-10-23 Hakan

Mağazayı kesinlikle tavsiye ederim. İhtiyacınız olan her türlü aydınlatma ürününü bulabilirsiniz. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. 5 üzerinden 5 puan.

2023-10-28 İpek

İRPA Aydınlatma Mağazası'na bir projemiz için gittik ve çok memnun kaldık. Bize en iyi çözümü sunmak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. 5 üzerinden 5 puan.

2023-11-02 Burak

Ürünlerin kalitesi çok iyi. Fiyatlar da uygun. Personel de çok yardımcı ve ilgili. İhtiyacınız olan her türlü aydınlatma ürününü burada bulabilirsiniz. 5 üzerinden 5 puan.

2023-11-07 Selin

İRPA Aydınlatma Mağazası'na uğradık ve çok memnun kaldık. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Ürünler de kaliteli ve fiyatları uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. 5 üzerinden 5 puan.

2023-11-12 Hasan

İyi bir alışveriş deneyimi yaşadık. Mağaza geniş bir ürün yelpazesine sahip ve kaliteli ürünler sunuyor. Personel de yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun. 5 üzerinden 4 puan.

2023-11-17 Gül

İRPA Aydınlatma Mağazası'nda alışveriş yapmaktan çok memnun kaldık. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerde kaliteli ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. 5 üzerinden 5 puan.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İRPA Aydınlatma?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?