IRHM (İstanbul Resim ve Heykel Müzesi) yorumlar

IRHM (İstanbul Resim ve Heykel Müzesi) yakın MSGSÜ Istanbul Resim ve Heykel Müzesi, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tophane, Kılıçali Paşa, Kılıçali Paşa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34433

  • Adres: Kılıçali Paşa, Meclis-i Mebusan Cd. No:6, 34433 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 261 42 98
  • Web sitesi: irhm.msgsu.edu.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0274478, 28.984247

IRHM (İstanbul Resim ve Heykel Müzesi), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
IRHM (İstanbul Resim ve Heykel Müzesi) yorumlar

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Karaköy bölgesinde bulunan harika bir mekan diyebiliriz. … Daha fazla

Güzel bir müze. İçerisinde klasik ve modern sanata ait eserler barındırıyor. Modern eserler daha çok ikinci katta ben çok ilgilenmedim. Nü sergisi biraz abartılmış bence. Ulaşımı kolay ucuz bir müze gidip görmenizi tavsiye ederim. Çok fazla … Daha fazla

Galata portun içerisinde gezmesi çok zevkli bir müze içerisindeki resim ve heykeller görülmeye değer giriş ücretli giriş ücretini ödedikten sonra müzeye kapanış saatine kadar giriş çıkış yapabilirsiniz… Daha fazla

2023-10-01 Ayşe

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Karaköy bölgesinde bulunan harika bir mekan diyebiliriz. Güzel bir müze. İçerisinde klasik ve modern sanata ait eserler barındırıyor. Modern eserler daha çok ikinci katta ben çok ilgilenmedim. Nü sergisi biraz abartılmış bence. Ulaşımı kolay ucuz bir müze gidip görmenizi tavsiye ederim. Çok fazla

2023-10-01 Mehmet

Galata portun içerisinde gezmesi çok zevkli bir müze içerisindeki resim ve heykeller görülmeye değer giriş ücretli giriş ücretini ödedikten sonra müzeye kapanış saatine kadar giriş çıkış yapabilirsiniz

2023-10-01 Fatma

Çok hoş bir müze. İçerideki atmosfer ve dekor harika. Personel çok yardımcı ve dostça. Giriş ücreti biraz yüksek ama kesinlikle değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Ahmet

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi oldukça büyük ve güzel bir yer. İçerideki eserler çok çeşitli ve ilginç. Müze tamamen sessiz ve sakin bir ortama sahip. Giriş ücreti de oldukça uygun. Kesinlikle ziyaret etmeye değer.

2023-10-21 Nur

Bu müzeyi ziyaret etmek için sabırsızlanıyordum ve hayal kırıklığına uğramadım. İçerideki eserler çok etkileyici ve güzel. Personel çok yardımcı ve bilgili. Giriş ücreti de çok uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-26 Ali

Sanat müzesine olan ilgimden dolayı burayı ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. İçerideki eserler harika ve çok çeşitli. Personel de çok yardımcı ve dostça. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Feyza

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi muhteşem bir deneyimdi. İçerideki atmosfer çok rahatlatıcı ve sakin. Eserler de çok ilginç ve çeşitli. Giriş ücreti de oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-05 Eren

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi gezdiğim en iyi müzelerden biri. İçerideki eserler çok ilgi çekici ve sanatsal değeri yüksek. Personel de çok yardımcı ve bilgili. Giriş ücreti de oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Hülya

Harika bir müze! İçerideki eserler muhteşem ve çok ilginç. Personel de çok yardımcı ve dostça. Giriş ücreti biraz yüksek ama kesinlikle değer. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-15 Berk

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi gerçekten etkileyici bir yer. İçerideki eserler çok çeşitli ve ilginç. Müze de çok temiz ve düzenli. Giriş ücreti de uygun. Kesinlikle ziyaret etmeye değer.

2023-11-20 Selin

Sanat müzesi gezdiğim en iyi müzelerden biri. İçerideki eserler çok etkileyici ve sanatsal değeri yüksek. Personel de çok yardımcı ve bilgili. Giriş ücreti de makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-25 Can

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi büyüleyici bir yer. İçerideki eserler çok etkileyici ve değerli. Müze de çok güzel bir atmosfere sahip. Giriş ücreti de uygun. Kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? IRHM (İstanbul Resim ve Heykel Müzesi)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?