Ip Ching Wing Chun Turkey yorumlar

Ip Ching Wing Chun Turkey yakın Yakut Sokağı, Zeytinlik, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34140

  • Adres: Zeytinlik, Yakut Sk. 33/A, 34140 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 583 18 19
  • Web sitesi: gymplus.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9786179, 28.8700701

Ip Ching Wing Chun Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ip Ching Wing Chun Turkey yorumlar

2 farklı wing chun eğitmeni ve 3 salonda (çünkü bir eğitmen 2 ayrı salonda ders veriyordu) eğitim almıştım daha önce. Genelde kötü, havasız, ucuz yerlerde aynı ücrete ama hiç ilerlemediğinizi hissettiğiniz yerlerdi ve gelen öğrenci bir süre … Daha fazla

Telefonla aradiklarimda guzel alakadar oluyorlar ancak cumartesi pazar ders olmaması büyük sorun. Hafta ici calisma ve is hayati olmasi sebebi ile haftasonlarida ders olmalı. Konu ile ilgili sizlerden yardimlarinizi rica ediyoruz.

Merhaba, Hem kendim hem de oğlum ile birlikte geliyoruz. 3 senemiz bitmek üzere. Kalitesi … Daha fazla

2023-09-23 Ahmet

Çok çeşitli yerlerde Wing Chun eğitimi aldım ama genel olarak memnun kalmadım. İlerleme kaydetmediğimi hissettim ve atmosferi de pek iyi değildi. Ancak Ip Ching Wing Chun Turkey Dövüş Sanatları Okulu'nda aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Eğitmenler ilgili ve bilgiliydi, dersler iyi düzenlenmişti ve fiyat olarak da diğer yerlere göre daha iyi bir değer sunuyordu. Özellikle salonda yapılacak daha fazla hafta sonu dersi olması güzel olurdu.

2023-09-23 Fatih

Ben ve oğlum Ip Ching Wing Chun Turkey Dövüş Sanatları Okulu'na geliyoruz ve 3 senemizi tamamlamak üzereyiz. Okulun kalitesi ve eğitmenlerin bilgisi gerçekten olumlu bir etki yaratıyor. Ayrıca fiyat olarak da çok uygun bir seçenek. Kesinlikle memnun kaldık.

2023-10-08 Ayşe

Bu okulda aldığım Wing Chun eğitiminden gerçekten memnun kaldım. Hem eğitmenlerin tecrübesi hem de derslerin düzeni çok iyiydi. Fiyat olarak da çok makul bir seçenek. Diğer yerlerdeki deneyimlerimden sonra burası gerçekten iyi bir değişiklik oldu.

2023-10-13 Deniz

Ip Ching Wing Chun Turkey Dövüş Sanatları Okulu'ndaki deneyimimden genel olarak memnun kaldım. Eğitmenler ilgili ve bilgiliydi, dersler iyi düzenlenmişti ve fiyat olarak da diğer yerlerden daha iyi bir değer sunuyorlardı. Tek olumsuz yanı hafta sonları ders olmaması.

2023-10-18 Cem

Bu okulda aldığım Wing Chun eğitimi oldukça memnun kaldım. Daha önceki deneyimlerim pek iyi değildi, ama buradaki eğitim beni gerçekten ilerletti. Eğitmenlerin tecrübesi ve derslerin düzeni çok iyiydi. Fiyat olarak da diğer yerlere göre daha iyi bir seçenek.

2023-10-23 Pınar

Güçlü bir dövüş sanatı öğrenmek isteyenler için Ip Ching Wing Chun Turkey Dövüş Sanatları Okulu mükemmel bir seçenek. Eğitmenler gerçekten bilgili ve tecrübeliydi, dersler de düzenliydi. Atmosfer biraz daha canlı olabilirdi ama genel olarak memnun kaldım.

2023-10-28 Nur

Bu okulda aldığım Wing Chun derslerinden çok memnun kaldım. Eğitmenlerin bilgisi ve deneyimi gerçekten etkileyiciydi. Dersler iyi düzenlenmişti ve fiyat olarak da oldukça uygun bir seçenek. Daha önceki deneyimlerimden sonra burası gerçekten bir değişiklik oldu.

2023-11-02 Metin

Ip Ching Wing Chun Turkey Dövüş Sanatları Okulu'ndaki deneyimim çok olumlu oldu. Eğitmenler gerçekten ilgili ve dersler iyi düzenlenmişti. Atmosfer biraz daha canlı olabilirdi ama genel olarak memnun kaldım.

2023-11-07 Gül

Bir süredir Wing Chun eğitimi alıyorum ve bu okulda gerçekten memnun kaldım. Eğitmenlerin bilgisi ve tecrübesi çok etkileyici. Dersler iyi düzenlenmiş ve fiyat olarak da diğer yerlere göre daha uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Serkan

Ip Ching Wing Chun Turkey Dövüş Sanatları Okulu'nda aldığım eğitimden gerçekten memnunum. Diğer yerlerdeki deneyimlerimden sonra burada gerçek bir ilerleme kaydettim. Eğitmenler ilgili ve bilgiliydi, dersler de düzenliydi. Fiyat olarak da oldukça makul bir seçenek.

2023-11-17 Aslı

Bu okulda aldığım Wing Chun eğitimi gerçekten memnun kaldım. Daha önceki deneyimlerim pek iyi değildi, ama bu okulda gerçekten ilerleme kaydettim. Eğitmenlerin tecrübesi ve derslerin düzeni harikaydı. Fiyat olarak da iyi bir seçenek.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ip Ching Wing Chun Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?