Balat Sahil Restoran yorumlar

Balat Sahil Restoran yakın Çınçınlı Çeşme Sokağı, Ayvansaray Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34087

  • Adres: Balat, Mürselpaşa Cd. No:245, 34087 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 525 61 85
  • Enlem, Boylam: 41.0353386, 28.946023

Balat Sahil Restoran, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Balat Sahil Restoran yorumlar

Sürekli gurme lezzetler ve mekanlar peşinde koşan biri olarak Vedat Milor'un da sürekli bahsettiği bu gerçek meyhane kokan mekana sonunda gelebildim. İyi ki de geldim. Çok bile geç kalmışım. … Daha fazla

Kesinlikle çok lezzetli, topik çok güzeldi tahini biraz daha olmalıydı. Mantar turşu, Çiroz, Mor Cibes, Fava ( azıcık havuç istiyor pişerken) en akılda kalanlardı. Lokasyon bizim için sıkıntılı yoksa daha sık giderim. Ellerinize sağlık, tüm çalışanlara teşekkürler. Bol kazançlarınız olsun. Daha fazla

Firsat buldukca meze balik raki icin ugrarim. Mezeler kendi yapimlari ve her daim tazedir. Gercek deniz baligi ve karadeniz erkek kalkan baligini en ala yiyeceginiz yerlerdendir. Sahibi dunya beyefendisi olup 2. Nesil oglu sahibinin izinden devam etmektedir. Ucuz degil ama uygundur. Yediklerinizle ödediginiz dengelidir. Tavsiye ederim. Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Sürekli gurme lezzetler ve mekanlar peşinde koşan biri olarak Vedat Milor'un da sürekli bahsettiği bu gerçek meyhane kokan mekana sonunda gelebildim. İyi ki de geldim. Çok bile geç kalmışım.

2023-09-23 Emre

Kesinlikle çok lezzetli, topik çok güzeldi tahini biraz daha olmalıydı. Mantar turşu, Çiroz, Mor Cibes, Fava ( azıcık havuç istiyor pişerken) en akılda kalanlardı. Lokasyon bizim için sıkıntılı yoksa daha sık giderim. Ellerinize sağlık, tüm çalışanlara teşekkürler. Bol kazançlarınız olsun.

2023-09-23 Fatma

Fırsat buldukça meze balık rakı için uğrarım. Mezeler kendi yapımları ve her daim tazedir. Gerçek deniz balığı ve Karadeniz erkek kalkan balığını en ala yiyeceğiniz yerlerdendir. Sahibi dünya beyefendisi olup 2. Nesil oğlu sahibinin izinden devam etmektedir. Ucuz değil ama uygundur. Yediklerinizle ödediğiniz dengelidir. Tavsiye ederim.

2023-10-08 Mehmet

Çok güzel bir mekan. Lezzetler çok doyurucu ve bol çeşitli. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Zeynep

Buradaki lezzetler gerçekten bir harika. Özellikle balık yemekleri çok taze ve lezzetli. Fiyatlar da uygun. Mekanın dekorasyonu da çok güzel. Çalışanlar da oldukça ilgili. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-18 Ali

Mekanın atmosferi gerçekten çok güzel. Yemekler de lezzetli ve doyurucu. Ancak bazen yoğun olabiliyor ve rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-23 Ayşe

Bu mekanda yediğim en iyi balık mezeleriydi. Özellikle fava ve mor cibes harikaydı. Personel de çok ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da uygun. Tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-28 Ahmet

Bu mekanda yemek yemek gerçekten bir başka. Lezzetli ve taze ürünleriyle her seferinde şaşırtıyorlar. Fiyatlar da uygun. Huzurlu bir ortamda keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenlere tavsiye ederim.

2023-11-02 Aylin

Burada yediğim balıklar gerçekten çok lezzetliydi. Özellikle karadeniz erkek kalkan balığını denemenizi tavsiye ederim. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer.

2023-11-07 Can

Mekanın ambiyansı gerçekten çok güzel. Yemekler de lezzetli ve taze. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar geleceğim

2023-11-12 Ayşegül

Bu mekanı arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettim ve çok memnun kaldım. Yemekler gerçekten lezzetli ve taze. Fiyatlar da uygun. Bir daha gelmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Balat Sahil Restoran?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?