Innovaplast Biyoteknoloji A.Ş. yorumlar

Innovaplast Biyoteknoloji A.Ş. yakın 28. Cadde, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Adres: OSB 28.Cadde No:9, 26040 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 541 210 87 92
  • Web sitesi: innovaplast.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.7583146, 30.6742585

Innovaplast Biyoteknoloji A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Innovaplast Biyoteknoloji A.Ş. yorumlar
2023-09-25 Ayşe Kaya

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gittim ve oradaki deneyimim çok olumlu oldu. İşletme, büyük bir özenle tasarlanmış bir yerdi ve çalışanlar son derece misafirperverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve ürünler çok kaliteliydi. Genel olarak, bu şirketi ziyaret etmek kesinlikle değerli bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-25 Elif Demir

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne ilk defa gittim ve içeri girdiğimde atmosfer oldukça sıcak ve davetkar hissettirdi. İşletme tesisleri modern ve temizdi ve personel çok yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve hizmet hızlıydı. Genel olarak, bu şirketi ziyaret etmekten memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-10 Hakan Aydın

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gitmeden önce rezervasyon yaptırdım ve bu sayede beklemek zorunda kalmadım. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İç mekan dekorasyonu beni etkiledi ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve genel olarak deneyimim olumlu oldu.

2023-10-15 Seda Arslan

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gittim ve beklemek zorunda kalmadım. Personel çok nazik ve yardımseverdi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Tesisler çok temiz ve moderndi ve atmosfer davetkar hissettirdi. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve genel deneyimim mükemmel oldu. Bu şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-10-20 Deniz Akgün

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'nin atmosferi oldukça sakin ve dingindi. İşletme tesisleri temiz ve moderndi ve personel son derece yardımcı oldu. Hizmet kalitesi yüksekti ve ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Genel olarak, bu şirketi ziyaret etmekten memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-25 Gülşen Şahin

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gittim ve beklemek zorunda kalmadım. Personel son derece nazik ve profesyoneldi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İşletme tesisleri oldukça modern ve temizdi ve atmosfer davetkar hissettirdi. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve genel deneyimim olumlu oldu.

2023-10-30 Emre Öztürk

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne ilk defa gittim ve oradaki deneyimim oldukça olumlu oldu. İçeri girdiğimde atmosfer sıcak ve davetkar hissettirdi ve işletme tesisleri modern ve temizdi. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Genel olarak, bu şirketi ziyaret etmekten memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-11-09 Cemil Demirci

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gitmeden önce rezervasyon yaptırdım ve beklemek zorunda kalmadım. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İç mekan dekorasyonu beni etkiledi ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve genel olarak deneyimim olumlu oldu.

2023-11-14 Zeynep Yıldız

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gittim ve beklemek zorunda kalmadım. Personel son derece nazik ve yardımseverdi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İşletme tesisleri çok temiz ve moderndi ve atmosfer oldukça sıcak ve davetkar hissettirdi. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve genel deneyimim mükemmel oldu.

2023-11-19 Can Erdoğan

İnovaplast Biyoteknoloji Şirketi'ne gittim ve oradaki deneyimim oldukça olumlu oldu. İçeri girdiğimde atmosfer sıcak ve davetkar hissettirdi ve personel son derece yardımcı oldu. Hizmet kalitesi yüksekti ve ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Genel olarak, bu şirketi ziyaret etmek kesinlikle değerli bir deneyimdi ve tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Innovaplast Biyoteknoloji A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?