Indomood Resto yorumlar

Indomood Resto yakın Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48960

  • Adres: Peksimet, Peksimet Mah.Gümüşlük Cad, 9. Sk. No:1/11, 48970 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 544 250 10 44
  • Enlem, Boylam: 37.0299806, 27.2554214

Indomood Resto, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Indomood Resto yorumlar

Food was absolutely delicious. We ordered a takeaway twice and the service through WhatsApp was impeccable with quick replies and helpful advice on ordering (even for non-Turkish speaking customers). Would highly recommend for anyone looking for good quality, cheap and easy food! Daha fazla

Very good indonesian food, ordrred one day before and delivered exactly on time. Be careful with the spices ! Daha fazla

Best Food! The owners are very nice people and you won't regret ordering there! really incredibly delicious! Thanks again for the super delicious food and my first time Indonesian food! I loooved it!! :) Daha fazla

2023-09-28 Ayşe

Yemekler çok lezzetliydi. İki kez paket siparişi verdik ve WhatsApp üzerinden verilen hizmet mükemmeldi, hızlı cevaplar ve sipariş verme konusunda yardımcı öneriler (Türkçe bilmeyen müşteriler için bile). İyi kaliteli, ucuz ve kolay yemek arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-28 Mustafa

Çok iyi Endonezya yemekleri, bir gün önceden sipariş verdik ve tam zamanında teslim edildi. Baharatlarla dikkatli olun!

2023-09-28 Emine

En iyi yemek! Sahipleri çok güzel insanlar ve oradan sipariş vermeye pişman olmayacaksınız! gerçekten inanılmaz lezzetliydi! Harika lezzetli yemekler için tekrar teşekkür ederim ve ilk kez Endonezya yemeği yedim! Bayıldım!! :)

2023-10-17 Ali

İçeride çok güzel bir dekorasyon var ve atmosfer gerçekten harika. Personel çok yardımcı ve misafirperver. Kendimi çok rahat hissettim. Yemekler de lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-22 Zeynep

Çalışanlar gerçekten profesyonel ve misafirperver. Yemekler taze ve lezzetli. Bir randevuya ihtiyacım olmadan hemen hizmet aldım. Fiyatlar da uygun. Tamamen tatmin oldum!

2023-10-27 Mustafa

Endonezya mutfağına ilgi duyanlar için harika bir restoran. Yemeklerin tadı gerçekten olağanüstü. Daha önce böyle bir lezzet deneyimi yaşamamıştım. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-11-01 Emine

İlk defa Endonezya yemekleri yedim ve burası gerçekten harika bir deneyimdi. Servis harikaydı ve yemekler lezzetliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-06 Ahmet

Yemekler gerçekten lezzetliydi ve bu fiyata oldukça iyi bir değerdi. Restoranın içi çok temiz ve ferah. Personel çok cana yakın ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-11-11 Gülay

Paket servisleri çok hızlı ve düzenli. Yemekler sıcak ve lezzetli geldi. Restoranın dekorasyonu da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-16 Süleyman

Yemeklerin lezzeti inanılmazdı. Baharatlar mükemmel bir şekilde dengelenmişti. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Restoran temiz ve rahattı. Harika bir deneyimdi!

2023-11-21 Aysun

Endonezya Restoranı'nda geçirdiğim deneyim harikaydı. Yemekler lezzetli ve fiyatlar çok uygun. Personel çok profesyonel ve misafirperver. Özellikle tavsiye ederim!

2023-11-26 Ömer

Yemekleri WhatsApp üzerinden sipariş ettim ve hizmet gerçekten harikaydı. Çok hızlı cevap verdiler ve sipariş verme konusunda yardımcı oldular. Yemekler harikaydı, ucuz ve kolay bir seçenekti. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Indomood Resto?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?