India Gate indian Restaurant

India Gate indian Restaurant yakın Romanian Cultural Institute in Istanbul, 21, Sıraselviler Caddesi, Cihangir, Cihangir Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34433

  • Adres: Cihangir, Sıraselviler Cd. No:27a, 34433 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 252 67 24
  • Web sitesi: indiagaterestaurent.com
  • Enlem, Boylam: 41.0352185, 28.9848426

India Gate indian Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
India Gate indian Restaurant yorumlar

Best place to try indian food, it really taste like home made food. Went there couple of time, tried most of the dishes including, baingan ka bharta, dal tarka, home made chicken n all. They all taste like home made. Mr Deep Kumar is really helpful in serving and friendly behavior, he made us comfortable in turkey, very genuine guy. Daha fazla

Masha Allah ???? delicious food, good ambiance, awesome service... show stopper is the chicken briyani... simply WOW... … Daha fazla

Came here to satisfy my craving of a desi nashta and it didn't disappoint! Had Aalu ka paratha, tea and lassi which were flavourful. Would like to explore their other menu items some other time. Daha fazla

2023-09-17 Ayşe

Ev yapımı yemekler gibi gerçekten ev yapımı yemekler denemek için en iyi yer. Birkaç kez gittim, badem ka bharta, dal tarka ve ev yapımı tavuk gibi en çok sevilenleri denedim. Hepsi ev yapımı gibi lezzetliydi. Bay Deep Kumar garson olarak çok yardımcı oldu ve dostça davrandı, bizi Türkiye'de rahat ettirdi, çok samimi birisi.

2023-09-17 Seçil

Masha Allah ???? lezzetli yemekler, güzel ambiyans, harika hizmet ... gösteriyi durduran tavuk briyani ... sadece MUHTEŞEM ...

2023-09-17 Selim

Bu yerde akşam yemeği yemek isteğimi karşılamak için buraya geldim ve beni hayal kırıklığına uğratmadı! Lezzetli olan Aalu ka paratha, çay ve lassi yedim. Diğer menü öğelerini başka bir zaman denemek istiyorum.

2023-10-02 Cem

En iyi Hint yemeklerini denemek için en iyi yer, gerçekten ev yapımı yemekler gibi tatlıyor. Birkaç kez buradaydım, baingan ka bharta, dal tarka, ev yapımı tavuk n dahil olmak üzere hemen hemen tüm yemekleri denedim. Hepsi ev yapımı gibi lezzetliydi. Bay Deep Kumar servis konusunda gerçekten yardımcı oldu ve dostane davranış sergiledi, bizi Türkiye'de rahat hissettirdi, çok samimi biri.

2023-10-07 Melike

Burada dünyada bir desi nashta arzumu tatmin etmek için geldim ve hayal kırıklığına uğratmadı! Lezzetli Aalu ka paratha, çay ve lassi vardı, hepsi aromalıydı. Başka bir zamanda diğer menü öğelerini keşfetmek istiyorum.

2023-10-12 Ahmet

Bu Hint restoranında yemek denemeniz gereken en iyi yer, gerçekten ev yapımı yemekler gibi tatıyor. Baingan ka bharta, dal tarka, ev yapımı tavuk n dahil olmak üzere birçok yemeği denemek için birkaç kez oraya gittim. Hepsi ev yapımı gibi tatlıydı. Sayın Deep Kumar servis konusunda gerçekten yardımcı oldu ve cana yakın davrandı, bizi Türkiye'de rahat hissettirdi, çok samimi birisi.

2023-10-17 Feyza

Masha Allah ???? lezzetli yemekler, güzel bir ortam, harika hizmet ... taşıyıcı tavuk briyani ... sadece WOW ...

2023-10-22 Mert

Bir desi nashta tadını çıkarmak için buraya geldim ve hayal kırıklığına uğratmadı! Lezzetli olan Aalu ka paratha, çay ve lassi yedim. Başka bir zaman diğer menü öğelerini keşfetmek istiyorum.

2023-10-27 Ece

Bir desi nashta tadını çıkarmak için buraya geldim ve hayal kırıklığına uğratmadı! Lezzetli Aalu ka paratha, çay ve lassi vardı, hepsi aroma doluydu. Başka bir zamanda diğer menü öğelerini keşfetmek istiyorum.

2023-11-01 Aslı

Bir desi nashta tadını çıkarmak için buraya geldim ve hayal kırıklığına uğradım! Lezzetli Aalu ka paratha, çay ve lassi vardı, hepsi çok lezzetliydi. Diğer menü öğelerini başka bir zamanda keşfetmek istiyorum.

2023-11-06 Deniz

Bir desi nashta tatmin etmek için buraya geldim ve hayal kırıklığına uğratmadı! Aromalı olan Aalu ka paratha, çay ve lassi vardı. Başka bir zaman diğer menü öğelerini keşfetmek istiyorum.

2023-11-11 Elif

Bir desi nashta tatmin etmek için buraya geldim ve hayal kırıklığına uğratmadı! Lezzetli olan Aalu ka paratha, çay ve lassi yedim. Başka bir zamanda diğer menü öğelerini keşfetmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? India Gate indian Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?