İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi yorumlar

İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi yakın Ali Münif Caddesi, Karasoku, Karasoku Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01010

  • Adres: Ulucami, Ali Münif Yeğenağa Cd. No:163, 01010 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.9835906, 35.3319083

İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi yorumlar

Müzeye giriş ücretsiz sizi hemen kapıda güleryüzlü bir şekilde karşılıyorlar.Muzenin arka tarafında Antik luvi kültür merkezi var o müzede ücretsiz. Daha fazla

Diş hekimi, ortodonti uzmanı, öğretmen ve tıp tarihçisi Prof. Dr. İlter Uzel'e sonsuz teşekkürler. Sanırım böyle bir müze Türkiye'de tek. Daha fazla

İlk girişte sizi müzenin eski ve yeni halleri, eski döküntü zamanından olan taşlar ve tuğlalar karşılıyor. Her şey o kadar gerçekçi ki sanki o zamanlara da o yaşanan zamanlarda oradaymışsınız hissi veriyor. Yazılan ilk reçete, eski dişçi … Daha fazla

2023-09-30 Mehmet

Müzeye giriş ücretsiz sizi hemen kapıda güleryüzlü bir şekilde karşılıyorlar. Müzenin arka tarafında Antik luvi kültür merkezi var o müzede ücretsiz.

2023-09-30 Ayşe

Diş hekimi, ortodonti uzmanı, öğretmen ve tıp tarihçisi Prof. Dr. İlter Uzel'e sonsuz teşekkürler. Sanırım böyle bir müze Türkiye'de tek.

2023-09-30 Ahmet

İlk girişte sizi müzenin eski ve yeni halleri, eski döküntü zamanından olan taşlar ve tuğlalar karşılıyor. Her şey o kadar gerçekçi ki sanki o zamanlara da o yaşanan zamanlarda oradaymışsınız hissi veriyor. Yazılan ilk reçete, eski dişçi ekipmanları, tıp araç gereçleri gibi birçok özgün ve ilgi çekici obje var. Bu müzeye mutlaka gidilmeli.

2023-10-15 Elif

Gerçeklikten ayrılmak istemeyenlerin, tıbbi geçmişe ilgi duyanların mutlaka gitmesi gereken bir yer. Müzenin içeriğinde birbirinden ilginç tıp malzemeleri ve araçları görebileceğinizin yanında, tıp alanında yapılan önemli keşiflerin ve icatların hikayelerini de öğrenebilirsiniz.

2023-10-20 Hasan

Çok keyifli ve eğitici bir müze. İstanbul'da dolaşırken mutlaka uğramanız gereken yerlerden biri. Herşey mükemmel. Çok beğendim!

2023-10-25 Şeyma

Çok etkileyici bir müze. İçeride birçok önemli tıbbi buluş ve icadı kökenlerinden itibaren takip edebilirsiniz. Personel çok yardımcı ve bilgilendirici.

2023-10-30 Cem

Müzenin girişinde yer alan eski dönemlere ait diş hekimliği ekipmanları çok ilginç. Müzenin içerisindeki diğer objeler de tıp tarihi ile ilgilenenler için büyük bir haz olacaktır. Kesinlikle görülmeye değer bir yer.

2023-11-04 Gül

Bu müzede tarihi itibariyle birçok önemli döneme ait ilginç objeleri görebiliyorsunuz. Müzede yer alan doktorun yaşantısı, çalışmaları ve ulaştığı başarılar hakkında bilgiler de veriliyor. Çok keyifli bir gezi oldu.

2023-11-09 Sadık

Kalifiye doktor İlter Uzel tarafından kurulan bu müze gerçekten çok ilginç. İlk girişte sizi sıcak bir şekilde karşılayan personel, müzenin atmosferi ve içerisinde yer alan tıbbi araç gereçler sizi gerçekten etkileyebilir. Gitmenizi kesinlikle öneririm!

2023-11-14 Ebru

Bu müzede sadece tıp tarihi hakkında değil, aynı zamanda diş hekimliği tarihi hakkında da birçok ilginç bilgiye ulaşabilirsiniz. Müzenin içerisinde yer alan eski dönemlere ait diş hekimliği ekipmanları gerçekten etkileyici.

2023-11-19 Murat

Bu müze gerçekten çok ilginç bir yer. Müzede yer alan tıbbi objeler birbirinden farklı ve ilgi çekici. Ayrıca, müze personeli çok bilgili ve yardımcı oluyor. Kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

2023-11-24 Selin

Müze gerçekten çok etkileyici. İçerisinde tıp tarihine ait birçok önemli obje ve belge bulunuyor. Müzede yer alan tıbbi malzemeler ve araç gereçler gerçekten çok ilgi çekici. Tıp ile ilgilenen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?