Levi's® Samsun yorumlar

Levi's® Samsun yakın Piazza AVM, Atatürk Bulvarı, Yenimahalle Mahallesi, Canik, Samsun, Black Sea Region, 55080

  • Adres: Yeni Mahalle Carsamba SK .NO 52 Piazza AVM, KAT:2 NO:66, 55270 Canik/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 290 33 70
  • Web sitesi: levi.com
  • Enlem, Boylam: 41.2765471, 36.3538217

Levi's® Samsun, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Levi's® Samsun yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Mağazada çok güzel bir atmosfer var. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikler. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Genel olarak çok iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-29 Ahmet

Levi's mağazası çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Personelin ilgisi ve hizmetleri çok iyiydi. Ayrıca alışveriş yapmak için beklemem gerekmeyince de çok memnun oldum. Tek olumsuz yanı mağazanın biraz kalabalık olmasıydı. Yine de memnun kaldım.

2023-09-29 Fatma

Levi's mağazasını çok beğendim. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Mağaza temiz ve düzenliydi. Çalışanlar da çok yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. İhtiyacım olan her şeyi bulabildim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-14 Mehmet

Levi's mağazasında beklediğimden daha fazla seçenek buldum. Personel çok yardımcı oldu ve beni doğru ürünlere yönlendirdi. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Tek sorun uzun bir süre beklemek zorunda kalmamdı. Bunun dışında memnun kaldım.

2023-10-19 Şehnaz

Levi's mağazasında alışveriş yapmak çok keyifliydi. Mağaza atmosferi çok güzeldi. Çalışanlar da yardımsever ve naziktiler. Ürünler kaliteli ve fiyat performansı da çok iyi. Tek eksiklik daha fazla kabin olmasıydı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-24 Barış

Levi's mağazası benim favori giyim mağazalarımdan biridir. Her ziyaretimde iyi bir deneyim yaşıyorum. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımcı oluyor. Alışveriş için beklemek zorunda kalmıyorum. Ürünlerin kalitesi hiç şüphe götürmez. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ali

Levi's mağazasında alışveriş yaparken bekleme süresi çok kısaydı. Personeller yardımsever ve ilgiliydi. Mağazanın atmosferi güzel ve temizdi. Ürünlerin fiyatları biraz pahalı olsa da kaliteleri çok iyiydi. Tek eksiği daha fazla soyunma kabini olmasıydı.

2023-11-08 Selin

Levi's mağazasında alışveriş yaparken çok memnun kaldım. Çalışanlar yardımcı ve nazikti. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Mağaza temiz ve düzenliydi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-13 Emre

Levi's mağazasında alışveriş yapmayı çok seviyorum. Personel her zaman yardımcı oluyor ve doğru ürünleri seçmemde yardımcı oluyor. Mağaza temiz ve düzenli. Ürünler kalitelidir ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Nesrin

Levi's mağazasında hoş bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve mağaza da temizdi. Tek olumsuz yanı beklemem gereken bir süre oldu. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-11-23 Mustafa

Levi's mağazasına gittiğimde çalışanlar benimle çok ilgilendiler. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Fiyatlar biraz pahalı olsa da değer. Mağazanın atmosferi çok güzeldi. Tek eksiklik daha fazla kabin olmasıydı. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Levi's® Samsun?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?