Hobi Seramik yorumlar

Hobi Seramik yakın Dünya Sağlık Sokağı, Taksim, Gümüşsuyu, Gümüşsuyu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34437

  • Adres: Gümüşsuyu, Dünya Sağlık Sok. Opera İş Merkezi No:25, 34437 Beyoğlu, 34000 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 243 73 89
  • Web sitesi: hobiseramik.com
  • Enlem, Boylam: 41.0358003, 28.9868172

Hobi Seramik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hobi Seramik yorumlar

Atölyeme çok yakın olması nedeniyle, oldukça yüz yüze alışveriş yaptığım yer. Bu sırada şahit olduğum o kadar çok şey oluyor ki... Farklı milletler, her bakımdan farklı diller, susmayan telefonlar, aynı anda whatsapp yazışmaları, gelen … Daha fazla

Ufak gözükmekle birlikte dükkanın içinde yok yok. Böyle yerlerde ne alacağımı şaşırıp hiçbir şey alamadan çıkabiliyorum. Neyse ki bilgilendirme ve yönlendirme çok iyi. Yasin diye bir arkadaş var dükkanda, ne istediğinizi şıp diye anlıyor. … Daha fazla

Very friendly and helpful staff who speaks English ❤️❤️❤️❤️ Great choice of glazes????. Nice choice of tools but I wish them to have more variety of them. Definitely coming back for some pottery supplies shopping when I am in Istanbul ???? …

2023-09-20 Selin

Çok iyi bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve İngilizce konuşabildikleri için iletişim sorunu yaşamadım. Ürün kalitesi de çok iyiydi ve fiyatlar da makul seviyede. Mağazanın dekorasyonu da hoşuma gitti. Tek olumsuz nokta bekleme süresiydi, biraz zaman kaybettim ama genel olarak memnun kaldım.

2023-09-20 Eren

Bu mağazadan sürekli alışveriş yapıyorum çünkü çok yakın ve pratik. Fakat içerde çok kalabalık oluyor ve bazen o kadar çok seçenek oluyor ki hangi ürünü alacağıma karar veremiyorum. Neyse ki personel çok yardımcı oluyor ve beni yönlendiriyor. Özellikle Yasin bey benim isteklerimi hemen anlıyor. Biraz daha fazla araç gereç çeşidi olsa daha iyi olurdu ama genel olarak memnunum.

2023-09-20 Esra

Mağazadaki personel çok samimi ve yardımsever. İngilizce konuşabildikleri için çok rahat iletişim kurabildim. Seramik boyalarının çok geniş bir seçeneği var ve fiyatları da uygun. Araç gereçler konusunda biraz daha fazla çeşitlilik olsa daha iyi olurdu. İstanbul'a geldiğimde tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-05 Ahmet

Oldukça dostane ve yardımsever bir personel var. İngilizce konuşabildikleri için rahatlıkla iletişim kurabiliyorum. Boyaların seçeneği güzel ama araç gereçlerin seçeneği biraz daha fazla olmalı. İstanbul'a geldiğimde mutlaka buradan alışveriş yapmak istiyorum.

2023-10-10 Ayşe

Çok yardımcı ve samimi bir personel. İngilizce konuşabilmeleri benim için büyük bir artı. Ancak araç gereçlerin çeşitliliği biraz daha fazla olabilirdi. İstanbul'a geldiğimde tekrar buraya gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-15 Murat

Çok büyük bir dükkan olmasa da içeride her şey mevcut. Bazen ne alacağımı şaşırıp hiçbir şey alamadan çıktığım oluyor. Neyse ki personel çok bilgilendirici ve yönlendirici. Özellikle Yasin bey isteklerimi hemen anlıyor. Biraz daha fazla araç gereç çeşidi olabilir.

2023-10-20 Ceren

Personel çok samimi ve yardımsever. İngilizce konuşabildikleri için sorun yaşamadım. Seramik boyaları için güzel bir seçenekleri var ama araç gereçlerin çeşitliliği biraz daha fazla olabilir. İstanbul'a geldiğimde tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-25 Barış

Personel çok arkadaş canlısı ve yardımsever. İngilizce konuşabilmeleri benim için büyük bir artı. Boyaların seçeneği güzel ama araç gereçlerin seçeneği biraz daha fazla olabilir. İstanbul'a geldiğimde tekrar buraya gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-30 Derya

Çok yardımcı ve samimi personel. İngilizce konuşabilmeleri benim için büyük bir artı. Seramik boyalarının çok geniş bir seçeneği var ve fiyatları da uygun. Araç gereçleri daha fazla çeşitlilik olsa daha iyi olurdu. İstanbul'a geldiğimde tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-04 Ali

Oldukça yardımcı ve dostane bir personel var. İngilizce konuşabildikleri için rahatça iletişim kurabiliyorum. Boyaların çeşitliliği iyi ama araç gereçlerin çeşitliliği biraz daha fazla olabilirdi. İstanbul'a geldiğimde mutlaka burada alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-11-09 Elif

Çok yardımcı ve samimi bir personel. İngilizce konuşabilmeleri benim için büyük bir artı. Ancak araç gereçlerin çeşitliliği biraz daha fazla olabilirdi. İstanbul'a geldiğimde mutlaka buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-11-14 Kemal

Çok yardımcı ve samimi bir personel. İngilizce konuşabilmeleri benim için büyük bir artı. Araç gereçlerin çeşitliliği biraz daha fazla olabilir. İstanbul'a geldiğimde tekrar burayı ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hobi Seramik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?