Humanscale Turkey yorumlar

Humanscale Turkey yakın Aytemiz, Girne Caddesi, Poligon Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34460

  • Adres: Poligon, Katar Cd No:21/A, 34460 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 229 28 14
  • Enlem, Boylam: 41.1125675, 29.0410376

Humanscale Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Humanscale Turkey yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Humanscale Turkey Seat bayisi çok güzel bir deneyimdi. Randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı. İlk izlenimlerim ve ortam harikaydı. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve müşteri hizmetleri de sıcakkanlı ve yardımcıydı. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-23 Mehmet

Humanscale Turkey Seat bayisine gittim ve gerçekten memnun kaldım. Randevu alma süreci hızlıydı ve beklemek zorunda kalmadım. İlk izlenimlerim oldukça olumluydu ve atmosfer rahattı. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve personel son derece yardımcı oldu. Genel deneyimimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Fatma

Humanscale Turkey Seat bayisi ziyaretimden çok memnun kaldım. Randevu almak kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. İlk izlenimlerim ve atmosfer gayet hoştu. Ürünlerin kalitesi de harikaydı ve çalışanlar son derece yardımcı ve dostça davrandılar. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-08 Ali

Humanscale Turkey Seat bayisine gitmek benim için harika bir deneyimdi. Randevu alırken bekleme sürem hiç olmadı ve hemen içeri alındım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu oldu ve ortam harikaydı. Ürünlerin kalitesi kesinlikle beklentilerimi karşıladı ve personel son derece yardımcı oldu. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-13 Zeynep

Humanscale Turkey Seat bayisi ziyareti oldukça keyifliydi. Randevu alma süreci basitti ve bekleme süresi kısaydı. İlk izlenimlerim oldukça olumlu oldu ve ortam harikaydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar çok yardımcıydı. Genel deneyimimden çok memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-18 Mustafa

Humanscale Turkey Seat bayisine gitmek oldukça güzel bir deneyimdi. Randevu almak kolaydı ve hemen içeri alındım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu oldu ve ortam rahat ve şık. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve personel son derece yardımcı oldu. Genel olarak çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-23 Hülya

Humanscale Turkey Seat bayisini ziyaret etmek gerçekten harika bir deneyimdi. Randevu almak kolaydı ve bekleme süresi hiç olmadı. İlk izlenimlerim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok güzeldi. Ürünlerin kalitesini çok beğendim ve çalışanlar son derece yardımcı oldular. Genel olarak mükemmel bir deneyimdi ve tekrar gitmek isterim.

2023-10-28 Nur

Humanscale Turkey Seat bayisini ziyaret etmek çok hoş bir deneyimdi. Randevu almak kolaydı ve bekleme süresi kısaydı. İlk izlenimlerim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel çok yardımcıydı. Genel deneyimim son derece pozitifti ve tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-02 Emre

Humanscale Turkey Seat bayisini ziyaret ettiğimde oldukça memnun kaldım. Randevu almak kolaydı ve bekleme süresi kısaydı. İlk izlenimlerim çok olumlu oldu ve atmosfer hoştu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve personel çok yardımcı oldu. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-07 Selim

HumanScale Türkiye Seat bayisine gittim ve beklediğimden daha iyi bir deneyim oldu. Randevu almak sadece birkaç dakikamı aldı ve hiç beklememe gerek kalmadı. Mağazadaki ilk hislerim oldukça olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve çalışanlar son derece yardımcı oldu. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar gidebilirim.

2023-11-12 İpek

HumanScale Türkiye Seat bayisi ziyareti oldukça keyifliydi. Randevu alırken çok beklemek zorunda kalmadım ve hemen içeri alındım. İlk izlenimlerim olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve çalışanlar çok yardımcıydı. Genel olarak memnun kaldım ve tavsiye edebilirim.

2023-11-17 Kaan

HumanScale Türkiye Seat bayisini ziyaret etmek oldukça güzeldi. Randevu alma süreci sorunsuzdu ve bekleme süresi kısaydı. İlk izlenimlerim oldukça olumlu oldu ve ortam hoştu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve çalışanlar son derece profesyonelce davrandılar. Genel deneyimimden çok memnun kaldım ve tekrar gidebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Humanscale Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?