Hürtur Turizm yorumlar

Hürtur Turizm yakın Güzeloba Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07230

  • Adres: Güzeloba, Güzeloba Mh. 2101 Sk, Lara Cd. No:18/1, 07230 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 230 44 49
  • Web sitesi: hurtur.com
  • Enlem, Boylam: 36.8560438, 30.7849832

Hürtur Turizm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hürtur Turizm yorumlar

Müşteri memnuniyetini herzaman ön planda tutan bir anlayışla hizmet verilliyor

2023-09-22 Ayşe

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir anlayışla hizmet veriyor. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Tatil planlaması yaparken her detayı düşünüyorlar. Müşteri odaklı hizmetleri sayesinde her zaman tercih edeceğim bir acentedir.

2023-09-22 Can

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'nin sunmuş olduğu hizmetlerden son derece memnun kaldım. Çalışanlar her konuda yardımcı oluyor ve sorularıma sabırla cevap veriyorlar. Seyahatim boyunca bana destek oldukları için teşekkür ederim. İyi bir tatil geçirmem için ellerinden geleni yapmaya gayret ediyorlar.

2023-09-22 Mehmet

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi ile yaptığım tatil planlamasından çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımsever. Tatilim boyunca her ihtiyacıma anında cevap verdiler ve sorunsuz bir seyahat deneyimi yaşamamı sağladılar. Tüm misafirlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2023-10-07 Ali

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'nin sağladığı hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar ilgili ve işlerini profesyonel bir şekilde yapıyorlar. Tatil planlaması yaparken her detayı düşünüyor ve eksiksiz bir tatil deneyimi sunuyorlar. Şimdiye kadar yaptığım tatillerde en iyi acenteydi.

2023-10-12 Sevgi

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'nin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Tatilim boyunca her konuda destek oldular ve tüm sorularımı sabırla cevapladılar. İyi bir tatil geçirmem için ellerinden geleni yaptılar. Tüm misafirlere öneririm.

2023-10-17 Ömer

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi ile yaptığım tatil planlamasından çok memnun kaldım. Çalışanlar samimi ve işlerini iyi yapıyorlar. Tatilim boyunca her konuda yardımcı oldular ve tatilimin sorunsuz geçmesini sağladılar. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve herkesin tercih etmesini öneririm.

2023-10-22 Ayhan

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'ndeki çalışanlar son derece yardımcı ve ilgili. Tatil planlaması yaparken her detayı düşünüyorlar ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Hizmet kalitesi ve müşteri odaklı yaklaşımları sayesinde güvenle tercih edebileceğiniz bir acentedir.

2023-10-27 Selma

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi ile yaptığım tatil planlamasından çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyonel. Tatilim boyunca her konuda destek oldular ve tatilimin sorunsuz geçmesini sağladılar. Hizmet kalitesi harikaydı ve herkesin tercih etmesini öneririm.

2023-11-01 Hüseyin

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'nden aldığım hizmetlerden çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Tatilim boyunca her konuda yardımcı oldular ve tatilimin sorunsuz geçmesini sağladılar. Fiyat performans açısından da oldukça memnun kaldım.

2023-11-06 Aylin

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'yle yaptığım tatil planlamasından çok memnun kaldım. Müşteri odaklı bir hizmet anlayışı var ve çalışanlar son derece ilgili. Tüm sorularıma sabırla cevap vermek için ellerinden geleni yaptılar ve tatilimin güzel geçmesini sağladılar.

2023-11-11 Murat

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'nin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar işlerinde profesyonel ve son derece yardımcı. Tatilim boyunca her konuda destek oldular ve tatilimin sorunsuz geçmesini sağladılar. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Gizem

Hürtur Turizm Seyahat Acentesi'nin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Tatilim boyunca her konuda destek oldular ve tatilimin sorunsuz geçmesini sağladılar. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve herkese öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hürtur Turizm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?