GEMAK GIDA END. MAK. VE TİC. A.Ş. yorumlar

GEMAK GIDA END. MAK. VE TİC. A.Ş. yakın Ankara II. Organize Sanayi Bölgesi, Alcı, Türkobası, Sincan, Ankara, Central Anatolia Region, 06909

  • Adres: Alcı OSB Mahallesi, 2032. Cd. No: 1/1, 06909 Alcı Osb/Sincan/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 641 32 52
  • Web sitesi: gemak.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.7924961, 32.4424893

GEMAK GIDA END. MAK. VE TİC. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
GEMAK GIDA END. MAK. VE TİC. A.Ş. yorumlar

Yıllar önce tasarım işlerini yaptığım yeniliklere açık firma. Necil bey işleri yaparken fabrikayı gezdirmişti ve çok başarılı bulmuştum. Enerjik bir firma. Umarım çalışanları mutlu ve başarılı bir firma olmaya devam ederler.

2023-09-23 Ayşe

Geçmişte birkaç kez Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile çalışma fırsatım oldu ve her seferinde memnuniyetle ayrıldım. Ürünlerinin kalitesi ve sağlamlığı beni her zaman etkilemiştir. Çalışanları da çok yardımsever ve profesyonel. Şirketin enerjisini ve isteğini her gördüğümde ilham alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Mehmet

Gemak Gıda Endüstri Makinaları, yaptığımız tasarım işlerinde uzun süredir tercih ettiğimiz bir firma. Ürünleri yenilikçi ve kullanışlı. Ayrıca fabrikalarının gezdim ve oldukça etkileyici buldum. Çalışanların enerjisi ve çalışma disiplini beni çok etkiledi. Başarılı bir firma olmalarını dilerim.

2023-09-23 Hatice

Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın ürünlerini birkaç kez kullandım ve her seferinde çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten mükemmel. Ayrıca müşteri hizmetleri çok yardımcı ve profesyonel. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın uzun yıllar boyunca başarılı olacağından eminim.

2023-10-08 Ahmet

Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile çalışma deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünleri kaliteli ve dayanıklı. Çalışanları da çok yardımsever ve hızlı. Şirketin enerjisi ve hedefleri çok etkileyici. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın başarılarının devamını dilerim.

2023-10-13 Zeynep

Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile çalışmak gerçekten keyifli bir deneyim. Ürünleri kaliteli ve kullanışlı. Çalışanları çok profesyonel ve yardımsever. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nı tercih ettiğim için her seferinde memnun kalıyorum. Hızlı ve etkili bir şekilde çalışıyorlar.

2023-10-18 Osman

Gemak Gıda Endüstri Makinaları, işlerimizde tercih ettiğimiz bir firma. Ürünleri kaliteli ve dayanıklı. Müşteri hizmetleri de oldukça yardımcı. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın enerjisi ve profesyonelliği takdire şayan. Umarım her zaman başarılı bir şekilde çalışmaya devam ederler.

2023-10-23 Sümeyye

Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile çalıştığımız süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadık. Ürünleri kaliteli ve kullanışlı. Çalışanları da çok profesyonel ve yardımsever. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın başarısı hak ettikleri bir şey. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Cem

Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile yaptığımız işbirliği oldukça olumlu geçti. Ürünleri kaliteli ve dayanıklı. Çalışanları da çok yardımsever ve hızlı. Gemak Gıda Endüstri Makinaları, sektördeki uzmanlık ve bilgi birikimleriyle öne çıkıyor. Başarılarının devamını dilerim.

2023-11-02 Gül

Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın ürünlerini bir arkadaşımın tavsiyesiyle denemeye karar verdim ve son derece memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Ayrıca müşteri hizmetleri de oldukça yardımcı. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın başarılarının devamını dilerim.

2023-11-07 Hakan

Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile çalıştığımız süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadık. Ürünlerinin kalitesi gerçekten çok iyi. Çalışanları da çok yardımsever ve profesyonel. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın başarılarının devamını dilerim.

2023-11-12 Merve

Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nın ürünleri gerçekten çok kullanışlı. Çalışanları da çok yardımsever ve profesyonel. Gemak Gıda Endüstri Makinaları'nı tercih ettiğim için memnunum. Şirketin başarılarının devamını dilerim.

2023-11-17 Levent

Gemak Gıda Endüstri Makinaları, uzun süredir tercih ettiğimiz bir firma. Ürünleri kaliteli ve kullanışlı. Çalışanları da çok yardımcı ve profesyonel. Gemak Gıda Endüstri Makinaları, enerjik bir firma. Umarım çalışanları mutlu ve başarılı bir firma olmaya devam ederler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? GEMAK GIDA END. MAK. VE TİC. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?