Hürrem sultan hamam spa yorumlar

Hürrem sultan hamam spa yakın Doğubayazıt, Uluyol Mah., Doğubayazıt, Ağrı, Eastern Anatolia Region

  • Adres: Çifte Pınar mah, Şht. Mehmet Özer Sk. no 40, 04400 Doğubatazıt/Ağrı, Türkiye
  • Telefon: +90 542 542 63 87
  • Enlem, Boylam: 39.5445946, 44.0794026

Hürrem sultan hamam spa, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hürrem sultan hamam spa yorumlar

Güzel bir deneyim

2023-09-28 Meryem

Güzel bir deneyim

2023-10-18 Ebru

Harika bir yer! İlk girişte sıcak bir atmosfer ve güzel bir dekor ile karşılandık. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi oldukça yüksekti, her şey temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırmıştık, böylece konforlu bir deneyim yaşadık. Müşteri hizmeti muhteşemdi, personel çok dostça ve yardımcıydı. Tesisler ve olanaklar tamamen yenilenmiş ve bakımlıydı. Genel deneyim harikaydı ve bu seviyedeki hizmet için değeri vardı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-28 Demet

Çok güzel bir hamam deneyimi yaşadım. İçerideki atmosfer çok rahatlatıcı ve sakin. Hamamın dekorasyonu da oldukça güzeldi. Hem hizmetin kalitesi hem de ürünler çok iyiydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmıştım. Müşteri hizmeti mükemmeldi, personel sıcakkanlı ve yardımcıydı. Tesisler de çok temiz ve düzenliydi. Genel deneyim harikaydı ve fiyatına değerdi. Kesinlikle tekrar giderim!

2023-11-07 Berk

Birinci sınıf bir deneyim. İçeri girerken sıcak ve samimi bir atmosferle karşılandık. Ambiyans ve dekor harikaydı, her şey çok güzel bir şekilde düzenlenmişti. Ürünler ve hizmetler son derece kaliteliydi, temizlik ve hijyen konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmıştık. Müşteri hizmeti mükemmeldi, personel çok cana yakın ve yardımcıydı. Tesisler modern ve şık, her şey düzenli ve temizdi. Genel deneyim harikaydı ve fiyatın karşılığını veriyordu. Kesinlikle yeniden ziyaret edeceğim!

2023-11-17 Can

Oldukça iyi bir deneyim yaşadım. Hamamın atmosferi çok rahatlatıcıydı ve dekorasyon oldukça şık. Ürünler ve hizmetler son derece kaliteliydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonumuz olduğu için hemen içeri girebildik. Müşteri hizmeti harikaydı, personel çok yardımcı oldu. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel deneyim mükemmeldi ve bu fiyata değerdi. Bir daha gideceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hürrem sultan hamam spa?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?