HPV Tedavi Merkezi yorumlar

HPV Tedavi Merkezi yakın Kızkapan Sokağı, Alibey Mahallesi, Silivri, Istanbul, Marmara Region, 34570

  • Adres: Alibey Mahallesi Kızkapan Sokak İpek İş Merkezi, Kat:4 Daire:10, 34570 Silivri/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 986 08 22
  • Web sitesi: hpvtedavimerkezi.com
  • Enlem, Boylam: 41.073169, 28.2477721

HPV Tedavi Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
HPV Tedavi Merkezi yorumlar

Yıllardır beni rahatsız eden kalın siğil lazerle yaktırmak için başvurdum. Tertemiz bir yer, personel güleryüzlü, tüm sorularıma cevap verildi. Doktor Eser Bey'in ellerine sağlık, her işlem yapmadan önce niçin ve nasıl yapacağını açıkladı, çok az acı hissettim. İşlem 3 gün önce yapıldı, çok mumnunum. Tavsiye ederim.

Öncelikle doktor bey ve ekibine tesekkurler ,iyiki hiç düşünmeden eser beyde tedavi oldum o kadar ürkütücü varsayımlardan sonra içimi rahatlattiklari için çok minnettarım hpv den korkmamam gerektiğini öğrendim eser beyin sayesinde ???????????? …

2023-09-20 Ahmet

Yıllardır beni rahatsız eden kalın siğil lazerle yaktırmak için başvurdum. Tertemiz bir yer, personel güleryüzlü, tüm sorularıma cevap verildi. Doktor Eser Bey'in ellerine sağlık, her işlem yapmadan önce niçin ve nasıl yapacağını açıkladı, çok az acı hissettim. İşlem 3 gün önce yapıldı, çok mumnunum. Tavsiye ederim.

2023-09-20 Canan

Öncelikle doktor bey ve ekibine tesekkurler ,iyiki hiç düşünmeden eser beyde tedavi oldum o kadar ürkütücü varsayımlardan sonra içimi rahatlattiklari için çok minnettarım hpv den korkmamam gerektiğini öğrendim eser beyin sayesinde ????????????.

2023-09-20 Ayse

Yıllardır çözüm bulamadığım sorunum için Eser Bey'e başvurdum. Gerçekten kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet aldım. İşlem öncesi ve sonrasında tüm süreçler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. İlgili ve profesyonel bir ekip ile çalıştıklarını gördüm. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Mehmet

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'ne gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Doktor Eser Bey, tüm işlemleri detaylı bir şekilde açıkladı ve tedavinin etkili olacağını belirtti. Tedavi süreci gerçekten başarılıydı. Tavsiye ederim.

2023-10-10 Seda

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'nde tedavi oldum ve çok memnun kaldım. İlgili ve bilgili bir ekip çalışıyor. Doktor Eser Bey, sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecini detaylı bir şekilde anlattı. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'nde tedavi oldum ve son derece memnun kaldım. Personel çok güleryüzlü ve yardımseverdi. Doktor Eser Bey, mesleğinde uzmandır ve tedavi sürecini detaylı bir şekilde açıkladı. Sonuçtan çok memnunum. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Fatma

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'nde tedavi oldum ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Doktor Eser Bey, işlem hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tedavinin etkili olacağını söyledi. Tedavi süreci başarılıydı. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Gökhan

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi, gerçekten harika bir yer. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Doktor Eser Bey, işlem öncesinde ve sonrasında tüm detayları anlatarak güven verdi. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Nazlı

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'ne tedavi için gittim ve son derece memnun kaldım. Personel samimi ve güleryüzlü. Doktor Eser Bey, detaylı bir şekilde işlem hakkında bilgi verdi ve sonucun başarılı olacağını söyledi. Tedavi süreci çok iyi geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Gökçe

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'nde tedavi oldum ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Doktor Eser Bey, işlem öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde açıklama yaptı. Tedavi süreci başarılıydı. Tavsiye ederim.

2023-11-09 İbrahim

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'nde tedavi oldum ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve ilgili. Doktor Eser Bey, işlem hakkında detaylı bilgi verdi ve sonucun başarılı olacağını söyledi. Tedavi süreci çok iyi geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Esra

HPV Tedavi Merkezi Sağlık Merkezi'ne tedavi için gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Doktor Eser Bey, işlem öncesinde ve sonrasında tüm süreci detaylı bir şekilde anlattı. Sonuçtan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? HPV Tedavi Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?