House of Design yorumlar

House of Design yakın num num, Ecza Sokağı, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Esentepe, Büyükdere Cd. No:185, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0779488, 29.0116832

House of Design, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
House of Design yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Çok güzel bir deneyimdi, her şeyden çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Mağaza çok temiz ve güzel dekore edilmişti. Ürünler kaliteli ve değerliydi. Fiyatlar da gayet makuldu. Bir sonraki alışverişimi sabırsızlıkla bekliyorum.

2023-09-21 Mehmet

House of Design Mağaza'ya ilk gittiğimde çok etkilendim. Ortam ve dekorasyon harikaydı. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksekti ve fiyatları da uygun. Bekleme süresi biraz uzun olsa da gelecek sefer rezervasyon yaptıracağım.

2023-09-21 Fatma

House of Design Mağaza'yı çok beğendim. Ortam ve dekorasyon göz alıcıydı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesini sevdim ve fiyatları da uygun buldum. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-06 Ali

House of Design Mağaza'nın atmosferi çok hoşuma gitti. Personel samimi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun. Tek olumsuzluk rezervasyon yaptırmadan önce biraz beklemem gerekti.

2023-10-11 Zeynep

House of Design Mağaza'da harika bir deneyim yaşadım. Ortam çok güzeldi ve dekorasyon şık. Personel çok nazikti ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-16 Ahmet

House of Design Mağaza'da harika bir atmosfer vardı. Mağaza çok şık dekore edilmişti ve personel son derece saygılıydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları makul düzeydeydi. Tek sorun, rezervasyon yaptırmadan önce biraz beklemem gerekti.

2023-10-21 Ebru

House of Design Mağaza ziyaretimden çok memnun kaldım. Mağaza muhteşem bir atmosfere sahipti ve dekorasyon harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve ilgilendi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları oldukça makuldi. Tek olumsuzluk rezervasyon yapmadan önce biraz beklemem gerekti.

2023-10-26 Hakan

House of Design Mağaza'nın atmosferi ve dekorasyonu gerçekten etkileyiciydi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun buldum. Rezervasyon yaptırmadan önce biraz beklemek zorunda kaldım.

2023-10-31 Ceren

House of Design Mağaza'ya ilk defa gittim ve harika bir deneyim oldu. Atmosfer çok hoştu ve dekorasyon çok şık. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun. Tek olumsuzluk rezervasyon yapmadan önce biraz beklemem gerekti.

2023-11-05 Onur

House of Design Mağaza'da harika bir deneyim yaşadım. Ortam gerçekten sıcak ve davetkar. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Ürünlerin kalitesi muhteşemdi ve fiyatları da uygun. Tek olumsuzluk rezervasyon yapmadan önce biraz beklemem gerekti.

2023-11-10 Aslı

House of Design Mağaza'nın atmosferi bana çok şık ve lüks bir hava verdi. Personel misafirperver ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesini sevdim ve fiyatlar da uygun. Tek sorun, rezervasyon yapmadan önce biraz beklemem gerekti.

2023-11-15 Murat

House of Design Mağaza'daki deneyimimden çok memnun kaldım. Ortam çok güzeldi ve dekorasyon şık. Personel çok yardımcı oldu ve ilgilendi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da makul. Tek sorun, rezervasyon yapmadan önce biraz beklemem gerekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? House of Design?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?