Barto's Burger Place | Çengelköy yorumlar

Barto's Burger Place | Çengelköy yakın Çengelköy Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34680

  • Adres: Çengelköy, Çengelköy Cd. No:33/C, 34680 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 521 01 31
  • Web sitesi: bartosburgerplace.com
  • Enlem, Boylam: 41.0498679, 29.054241

Barto's Burger Place | Çengelköy, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Barto's Burger Place | Çengelköy yorumlar

Merhaba, butik burger deneyimlerimde beni en tatmin eden yer burası oldu. Zaten bu zamanlardaki popüler olan tüm mekanlarda sıra bekleme durumu yaşandığı için sıra beklemeyi sorun etmedim açıkçası. Hizmet ve temizlik konusunda bir sıkıntı … Daha fazla

Herkesin iyi ve kötü yorumlarına açıklayıcı bir yorum getireyim.. oncelikle haftaici 8 bucukta gittik ve 15 dk sıra bekledik.. beklerken menuye baktık. Fotograftakiler double smash _ barto's ve ondeki oklahoma smash.. bence smash olanlarin … Daha fazla

İstanbul’da yediğim en iyi burgerlerden biri. Double smash’te et tadı baskın ve güzeldi. Tatlar dengeliydi ve bence çok yağlı eleştirisi yapılacak bir yağı yok. Patatesler de çok iyiydi ama parmesanlı söylemeye gerek yok bence, parmesanlar … Daha fazla

2023-09-27 Merhaba

butik burger deneyimlerimde beni en tatmin eden yer burası oldu. Zaten bu zamanlardaki popüler olan tüm mekanlarda sıra bekleme durumu yaşandığı için sıra beklemeyi sorun etmedim açıkçası. Hizmet ve temizlik konusunda bir sıkıntı yaşamadım. İşletmenin atmosferi ve dekorasyonu da oldukça güzel ve benim hoşuma gitti. Fiyat olarak da makul seviyelerde olduğunu düşünüyorum.

2023-09-27 Ahmet

beklerken menuye baktık. Fotograftakiler double smash _ barto's ve ondeki oklahoma smash. İkisini de denedik ve ikisi de oldukça lezzetliydi. Etlerin tadı güzeldi ve bence çok yağlı değildi. Yanında gelen patatesler de oldukça iyi. Personel de yardımcı ve güleryüzlüydü. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-27 Merve

benim en beğendiğim burger yerlerinden biri. double smash çok lezzetliydi. Etin lezzeti baskın ve güzeldi. Tatlar dengeliydi. Yanında gelen patatesler de çok iyiydi. Genel olarak kaliteli bir deneyim yaşadım.

2023-10-12 Ayşe

fiyatı uygun olduğu için denemek istedik. et tadı güzeldi. ambians da hoştu. hizmet de iyiydi. tek sıkıntı sıra beklemek oldu.

2023-10-22 Selin

sıra beklemek zorunda kaldım ama beklemeye değdi. burgerler lezzetliydi. yanında gelen patatesleri beğendim. fiyatı da uygun.

2023-11-01 Derya

sıra beklemem gerekmedi. hamburger lezzetliydi ve etler güzeldi. patatesler de çok iyi.

2023-11-11 Ebru

güler yüzlü personel. hamburger lezzetliydi ve patatesler de çok iyi.

2023-11-16 Can

sıra beklemeden oturabildik. hamburger güzeldi ama fiyat biraz yüksekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Barto's Burger Place | Çengelköy?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?