His Tadım Döner yorumlar

His Tadım Döner yakın Tokat, Gülbaharhatun, Tokat, Tokat Merkez, Tokat, Black Sea Region, 60100

  • Adres: Gülbaharhatun, Gaziosmanpaşa Blv. No: 97/A, 60100 Tokat Merkez/Tokat, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.3220754, 36.552137

His Tadım Döner, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
His Tadım Döner yorumlar
2023-09-18 Ayşe

His Tadım Döner Dönerci çok güzel bir mekandır. İlk izlenimlerim çok olumlu. Atmosfer çok sıcak ve davetkar. Ürünlerin kalitesi harika. Dönerleri çok lezzetli ve taze. Genel deneyimim mükemmeldi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yaptırma seçeneği vardı. Personel çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Fiyatlar makul ve değerlere uyuyor. Mekanın ambiyansı ve dekor harika. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-09-18 Mehmet

His Tadım Döner Dönerci iyiydi. İlk izlenimim iyi ama atmosfer biraz gürültülüydü. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve döner lezzetliydi. Genel deneyimim iyiydi yalnızca beklemek zorunda kaldım. Rezervasyon yaptırmak mümkün değildi. Personel dostça ve profesyoneldi. Fiyatlar biraz yüksek ama lezzet için değer. Mekanın ambiyansı sıradandı ama dekor hoştu.

2023-10-13 Havin

His Tadım Döner Dönerci'yi sevdim. İlk izlenimim olumlu, atmosfer sıcaktı ve rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve döner çok lezzetliydi. Genel deneyimim harikaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Rezervasyon hizmeti olanağına sahipti. Personel çok samimi ve yardımcıydı. Fiyatlar makul ve lezzete değer. Mekanın ambiyansı ve dekor da yenilikçiydi.

2023-10-23 Esra

His Tadım Döner Dönerci'yi sevdim. İlk izlenimim olumlu, atmosfer sıcaktı ve rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve döner çok lezzetliydi. Genel deneyimim harikaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Rezervasyon hizmeti olanağına sahipti. Personel çok samimi ve yardımcıydı. Fiyatlar makul ve lezzete değer. Mekanın ambiyansı ve dekor da yenilikçiydi

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? His Tadım Döner?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?