Hipernet Telekomünikasyon Bilişim San.Tic.Ltd.Şti. yorumlar

Hipernet Telekomünikasyon Bilişim San.Tic.Ltd.Şti. yakın Alaaaddinbey Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16130

  • Adres: Alaaddinbey, Otomasyon Plaza, 636. Sk. No:34, 16120 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 234 29 29
  • Web sitesi: hipernet.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2090843, 28.9330692

Hipernet Telekomünikasyon Bilişim San.Tic.Ltd.Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hipernet Telekomünikasyon Bilişim San.Tic.Ltd.Şti. yorumlar

Alt yapısı olmayan yerler için biçilmiş kaftan diyebilirim Çözülmeyen internet sorunumuzu bu şekilde çözdüler. Kurulumu hızlı ve işini bilen ekipleri ile şahane bir firma. … Daha fazla

Binamızda alt yapı yok üç yıldır kullanıyorum şimdiye kadar her hangi bir problem yaşamadık. Gayet mennunuz. Arıza olduğu zaman çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Evimize gelen teknik personelden yasin bey çok güler yüzlü ve kibar birisi arızayı kısa sürede çözdü. Sorunsuz internet hipernet.

2023-09-23 Mehmet

Alt yapısı olmayan yerler için biçilmiş kaftan diyebilirim. Çözülmeyen internet sorunumuzu bu şekilde çözdüler. Kurulumu hızlı ve işini bilen ekipleri ile şahane bir firma.

2023-09-23 Ayşe

Binamızda alt yapı yok üç yıldır kullanıyorum şimdiye kadar her hangi bir problem yaşamadık. Gayet memnunuz. Arıza olduğu zaman çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Evimize gelen teknik personelden Yasin Bey çok güler yüzlü ve kibar birisi arızayı kısa sürede çözdü. Sorunsuz internet Hipernet.

2023-10-08 Fatma

Bağlantı ve hizmetlerinden oldukça memnunum. İnternet hızı gayet iyidir. Altyapı hizmeti de iyi ve kaliteli sunuluyor. Müşteri hizmetleri personeli de ilgili ve yardımseverdir. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayhan

Geriye dönük 1 yıllık kullanımım sonucunda internet hızı ve bağlantı kalitesi oldukça iyi. Arıza yaşadığım zamanlarda da hızlı bir şekilde çözüm sağlandı. Memnunum.

2023-10-28 Murat

Fiyat performans açısından iyi bir internet sağlayıcısı. Bağlantı hızı gayet iyi ve kesintisiz. Müşteri hizmetleri de ilgili ve yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Selin

İnternet hizmeti beklediğimden daha iyi çıktı. Hızlı ve kesintisiz bir şekilde internet bağlantısı sağlıyorlar. Müşteri hizmetleri de ilgileniyor. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Beril

İnternet hızı ve bağlantı kalitesi oldukça iyi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri de ilgili ve yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Hasan

İnternet hızı oldukça iyi. Fiyat performans açısından da uygun. Müşteri hizmetleri de ilgileniyor. Memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hipernet Telekomünikasyon Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?