Hierapolis Arkeoloji Müzesi yorumlar

Hierapolis Arkeoloji Müzesi yakın Hierapolis Museum, Traverten Yolu, Pamukkale, Pamukkale, Denizli, Aegean Region, 20280

  • Adres: Sümer Mahallesi, 2259. Sokak No:12, 20020 Merkez/Pamukkale/Denizli, Türkiye
  • Telefon: +90 258 272 20 34
  • Web sitesi: muze.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 37.9249701, 29.1240555

Hierapolis Arkeoloji Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hierapolis Arkeoloji Müzesi yorumlar

Güzel ülkemin her köşesi ayrı güzel..Pamukkale Traventerlerinin en üst kısmı Hieropolis Antik Kenti oluyor. Pamukkaleye merkez kapıdan girerseniz Traventerler bitince antik kent başlıyor Eğer kuzey veya güney kapıdan girerseniz direk … Daha fazla

Çevre yerleşkelerde bulanan tarihi eserlerin sergilendiği müzeler. Antika paralar, takılar, kaplar, mezarlar, büstler vs vs. Güzel düzenlemiş. Buraya gelenlerin tarihte nasıl bir yaşam olduğunu anlamaları için güzel eserlerin olduğu bir müze. Herkesin emeğine sağlık. Daha fazla

Hieropolis antik kentinde bulunan kalıntıların sergilendiği çok büyük olmayan bir müze. Müze lahit, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi kısımlardan oluşuyor. Medusa’dan Poseidon’un oğlu Triton’a, Hadrian’ın dev heykeline kadar pek çok heykel ve kalıntı bulunur. Kesinlikle ziyaret edin. Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Güzel ülkemin her köşesi ayrı güzel..Pamukkale Traventerlerinin en üst kısmı Hieropolis Antik Kenti oluyor. Pamukkaleye merkez kapıdan girerseniz Traventerler bitince antik kent başlıyor Eğer kuzey veya güney kapıdan girerseniz direk olarak Hierapolis Arkeoloji Müzesi'ne giriş yapmanız gerekmektedir. Müze güzel düzenlenmiş, antik kentte bulunan tarihi eserler sergilenmektedir. Antika paralar, takılar, kaplar, mezarlar, büstler gibi birçok farklı eseri görebilirsiniz. Müze sayesinde tarih hakkında bilgi sahibi olmak mümkün. Emeği geçen herkese teşekkürler.

2023-09-25 Mustafa

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan kalıntıların sergilendiği müze. Müze, lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümlerden oluşuyor. Burada Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a, Hadrian'ın dev heykeline kadar birçok heykel ve kalıntı bulunuyor. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir müze.

2023-09-25 Fatma

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze, tarihi eserlerin sergilendiği çok güzel bir müze. Müze güzel bir şekilde düzenlenmiş, antika paralar, takılar, kaplar, mezarlar, büstler gibi birçok farklı eser burada sergileniyor. Müzeyi ziyaret eden herkes tarihte nasıl bir yaşam olduğunu daha iyi anlayacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.

2023-10-10 Mehmet

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan kalıntıların sergilendiği müze. Müze, lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümlerden oluşuyor. Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a ve Hadrian'ın dev heykeline kadar birçok heykel ve kalıntı görebilirsiniz. Müze oldukça etkileyici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze, kalıntıların sergilendiği bir müze. Müze içerisinde lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölmeler bulunuyor. Ayrıca Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a ve Hadrian'ın dev heykeline kadar birçok heykel ve kalıntı da mevcut. Oldukça etkileyici bir müze. Ziyaret etmekten keyif aldım.

2023-10-20 Emre

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan kalıntıların sergilendiği bu müze oldukça etkileyici. Müze içerisinde lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümler bulunuyor. Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a kadar pek çok heykel ve kalıntıyı burada görebilirsiniz. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir müze.

2023-10-25 Gamze

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze, kalıntıların sergilendiği bir müze. Müze oldukça büyük olmasa da içerisinde lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümler bulunuyor. Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a kadar birçok heykel ve kalıntıyı burada görebilirsiniz. Yerli ve yabancı turistlerin ziyaret etmesi gereken bir müze.

2023-10-30 Kadir

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze oldukça etkileyici. Tarihi eserlerin sergilendiği müzede lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümler bulunuyor. Ayrıca Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a ve Hadrian'ın dev heykeline kadar birçok heykel ve kalıntıyı burada görebilirsiniz. Ziyaret edin pişman olmazsınız.

2023-11-04 Selin

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze, tarihi eserlerin sergilendiği bir müze. Müze, lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümlerden oluşuyor. Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a kadar pek çok farklı heykel ve kalıntıyı burada görebilirsiniz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

2023-11-09 Cem

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze oldukça güzel. Tarihi eserlerin sergilendiği müze içerisinde lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümler yer alıyor. Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a kadar birçok farklı heykel ve kalıntıyı burada görmek mümkün. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Gül

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan kalıntıların sergilendiği müze oldukça etkileyici. Müze içerisinde lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümler bulunuyor. Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a kadar birçok farklı heykel ve kalıntıyı burada görebilirsiniz. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

2023-11-19 Nazlı

Hierapolis Antik Kenti'nde bulunan bu müze, kalıntıların sergilendiği bir müze. Müze içerisinde lahitler, küçük buluntular, tiyatro kalıntıları ve mezarlık gibi bölümler bulunuyor. Ayrıca Medusa'dan Poseidon'un oğlu Triton'a ve Hadrian'ın dev heykeline kadar birçok farklı heykel ve kalıntıyı burada görebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hierapolis Arkeoloji Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?