Her Çocuk Bir Evren Anaokulu yorumlar

Her Çocuk Bir Evren Anaokulu yakın Cebeci Caddesi, Karanfilköy, Akat Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34335

  • Adres: Akat, Cebeci Cd. No:110, 34270 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 342 74 40
  • Web sitesi: hercocukbirevren.com
  • Enlem, Boylam: 41.0855788, 29.0292402

Her Çocuk Bir Evren Anaokulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Her Çocuk Bir Evren Anaokulu yorumlar

Hayalimdeki yuva...Bir çocuğun ruhsallığını koruyarak ona büyürken destek olan ve yaşam becerilerini geliştiren bir yuva. Okul demiyorum çünkü okul öncesi çocukların bir yuvaya ihtiyacı vardır. Şeffatle sarıp sarmalayan, çocuğun benliğini … Daha fazla

Eğitimde Waldorf stilini benimsemiş, özel bir kreş, anaokulu. Yaş yelpazesi geniş. Bahçesinde çocuklar için eğitici alanlar oluşturulmuş Anaokulunun girişi cadde üzerinden değil, Şairler Sofasi parkının içerisinden, Alt ucundan sola dönüp demir kapıdan geçince.

2023-09-26 Ayşe

Hayalimdeki yuva...Bir çocuğun ruhsallığını koruyarak ona büyürken destek olan ve yaşam becerilerini geliştiren bir yuva. Okul demiyorum çünkü okul öncesi çocukların bir yuvaya ihtiyacı vardır. Şeffatle sarıp sarmalayan, çocuğun benliğini koruyan öğretmenler. Destekleyici ve yaratıcı bir eğitim ortamı. Her çocuk burada kendini geliştirebilir.

2023-09-26 Kemal

Eğitimde Waldorf stilini benimsemiş, özel bir kreş, anaokulu. Yaş yelpazesi geniş. Bahçesinde çocuklar için eğitici alanlar oluşturulmuş. İçerisi çok temiz ve düzenli. Personel çocuklara çok ilgili ve kibar davranıyor.

2023-09-26 Esra

Waldorf eğitimi felsefesini benimsemiş bir anaokulu. Çocukların ruhsal, zihinsel ve bedensel gelişimlerine önem veriyorlar. Çocuklara sanat, müzik, doğa ile iç içe olma gibi farklı alanlarda eğitim veriyorlar. Sıcak ve destekleyici bir ortam.

2023-10-16 Melis

Birkaç arkadaşımın çocuğu bu okula gidiyor ve hepsi çok memnun. Eğitim kalitesi çok yüksek, öğretmenler çocuklarla çok ilgileniyor. Bahçesi çok güzel ve çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.

2023-10-21 Cem

Okulun atmosferi çok sıcak ve samimi. Çocuklar için özenle düzenlenmiş bir eğitim ortamı var. Personel çok yardımcı ve cana yakın. Çocuklar için güvenli bir yer.

2023-10-26 Gizem

Okulun bahçesi gerçekten güzel, çocuklar için eğlenceli aktiviteler düzenleniyor. Ayrıca çocukların özgürce keşfetmeleri için farklı oyun alanları var. Öğretmenler çok ilgili ve saygılı. Çok memnunuz.

2023-11-05 Ayşenur

Çocuğum bu okulda çok mutlu. Öğretmenler çocuklarla ilgileniyor, eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Hijyen kurallarına çok dikkat ediliyor. Tüm anne babalara tavsiye ederim.

2023-11-10 Yasin

Okulun eğitim anlayışı çok farklı ve özgün. Çocukların hayal dünyalarını geliştirmeleri için farklı materyaller sunuluyor. Öğretmenler çok deneyimli ve ilgili. Sıcak bir ortam.

2023-11-15 Emine

Personel ilgili ve güler yüzlü. Okulun içeriği zengin ve eğlenceli. Çocuklar için güvenli bir ortam sağlıyorlar. Çok memnunuz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Her Çocuk Bir Evren Anaokulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?