Dans Adres İstanbul Dans Kursu yorumlar

Dans Adres İstanbul Dans Kursu yakın Uysal Sokağı, Gülbahar Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Mecidiyeköy, Uysal Sokak, Ali Meriç İş Merkezi, No:1 K:2 D:10 Şişli, 34387 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 535 276 84 87
  • Web sitesi: dansadres.com
  • Enlem, Boylam: 41.0700733, 29.0023681

Dans Adres İstanbul Dans Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dans Adres İstanbul Dans Kursu yorumlar

Sosyal latin dansları öğrenmek istiyorsanız ve bir aile edinmek istiyorsanız, dansın tek adresi DansAdres ... Eğitmenimiz Önder Pamukoğlu ise bugüne kadar tanıdığım en iyi hoca, her şeyi … Daha fazla

Dans adres sosyal Latin dansları eğitiminde kendi alanında en iyi eğitim veren okullardan bir tanesidir.yillarin tecrübeli hocası önder Pamukoğlu bir dönem TVde ünlülere dans eğitimi verip gosterilere hazırlıyordu.kendi okulunda temel ve … Daha fazla

Burada aldığım Bachata eğitiminden çok memnunum. Her hafta bir ders bir de pratik günümüz oluyor. Aylık ders ücreti gayet makul ve kriz zamanı şişmemiş bir ücret. … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

DansAdres'te sosyal Latin danslarını öğrenmek benim için harika bir deneyim oldu. Önder Pamukoğlu'nun eğitimi gerçekten muhteşem, her şeyi detaylı bir şekilde öğretiyor ve bize destek oluyor. DansAdres'i çok tavsiye ederim!

2023-09-29 Ahmet

Dans Adres gerçekten sosyal Latin dansları öğretmekte en iyilerden biri. Önder Pamukoğlu'nun tecrübesi sayesinde öğrenmek çok kolay oluyor. Hem temel hem de ileri seviye dersleri alabilirsiniz. Kesinlikle değerli bir deneyim!

2023-09-29 Elif

Dans Adres'te aldığım Bachata eğitiminden çok memnunum. Öğretmenler gerçekten bilgili ve deneyimli. Haftalık dersler ve pratik günleriyle sürekli pratik yapma imkanı buluyoruz. Ayrıca ücretler de makul. Tavsiye ederim!

2023-10-14 Mehmet

Dans Adres'te aldığım Salsa dersleri harika geçti. Öğretmenler çok iyi ve sıcakkanlı. Pratik yapma imkanı da sunuyorlar. Özellikle kriz zamanında uygun fiyatlarla ders almak çok iyi bir avantaj. Tavsiye ederim!

2023-10-19 Zeynep

Dans Adres'i bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve çok memnun kaldım. Önder Pamukoğlu'nun profesyonel eğitimi sayesinde hızlıca dans yeteneklerimi geliştirdim. Ayrıca atmosferi ve fiyatları da çok iyiydi. Kesinlikle öneriyorum!

2023-10-24 Murat

Dans Adres'e gittiğimde çok sıcak bir ortamla karşılaştım. Önder Pamukoğlu'nun eğitimi gerçekten çok iyiydi, tüm detayları öğretiyor ve bireysel olarak da ilgileniyor. Hem eğlenip hem de dans becerinizi geliştirebileceğiniz bir ortam. Tavsiye ederim!

2023-10-29 Seda

Dans Adres'te aldığım dans kursu deneyimi mükemmeldi. Eğitmenler gerçekten profesyonel ve tecrübeli. Derslerdeki temel hareketlerin yanı sıra dansın duygusal ve ritmik yönlerini de öğrenmemizi sağladılar. Harika bir deneyimdi!

2023-11-03 Ali

Dans Adres gerçekten dans öğrenmek için en iyi yerlerden biri. Önder Pamukoğlu'nun eğitim tarzı mükemmel, her şeyi ayrıntılı bir şekilde öğretiyor ve bireysel düzeyde de ilgileniyor. Kendimi dans konusunda geliştirebileceğim bir aile buldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-11-08 Fatma

Dans Adres'te aldığım dans eğitiminden çok memnunum. Öğretmenler gerçekten çok iyiler ve her seviyeye uygun çeşitli dersler sunuyorlar. Hem eğlenip hem de dans becerilerimi geliştirmek için harika bir yer!

2023-11-13 Hasan

Dans Adres'e başladıktan sonra dansa olan ilgim daha da arttı. Önder Pamukoğlu'nun eğitimi gerçekten çok iyi, her şeyi anlaşılır bir şekilde öğretiyor ve her seviyeye uyum sağlıyor. İyi bir dans deneyimi için kesinlikle doğru adres!

2023-11-18 Aylin

Dans Adres'te aldığım Kizomba dersleri süperdi. Eğitmenler çok anlayışlı ve her seviyeye uygun dersler sunuyorlar. Hem dans yeteneklerimi geliştirdim hem de yeni insanlarla tanıştım. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-23 Hüseyin

Dans Adres'te aldığım Salsa kursu gerçekten harikaydı. Önder Pamukoğlu'nun profesyonel eğitimi sayesinde dans yeteneklerim gelişti ve çok eğlendim. Ayrıca fiyatlar da oldukça uygun. Herkese öneririm!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dans Adres İstanbul Dans Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?