Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübü yorumlar

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübü yakın Çıracılar Caddesi, Papuççular Mahallesi, Adapazarı, Adapazarı, Sakarya, Marmara Region, 54100

  • Enlem, Boylam: 40.7730267, 30.4000767

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübü yorumlar

An organization serving hunters

Friends, our meeting point

Beau …

2023-09-20 Can

İyi bir avcılık deneyimi yaşadık. Personel ilgiliydi ve bize yardımcı oldu. Tesisler temiz ve düzenliydi. Tek sıkıntı, rezervasyon yapmak için uzun süre beklememiz gerekti.

2023-09-20 Ayşe

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübüne birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumluydu ve atmosfer gerçekten dostça ve sıcaktı. Kulüp tesisleri iyi donanımlıydı ve rahatlıkla kullanılabiliyordu. Para karşılığında tam bir değerdi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve çalışanlar son derece yardımsever ve profesyoneldi.

2023-09-20 Ahmet

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübünde arkadaşlarımla buluşuyoruz ve avlanma deneyimimiz burada başlıyor. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyor. Tesisler temiz ve düzenli. Fiyat olarak makul ve verdiğiniz paraya değer. Genel olarak, burası avcılar için harika bir yer.

2023-10-05 Deniz

Bu spor kulübünün atmosferi çok samimi ve nezih. Tesislerdeki dekor harika ve ortam gerçekten rahatlatıcı. Çalışanlar her zaman yardımsever ve nazik. Av ürünlerinin kalitesi de oldukça yüksek. Burada güzel bir avcılık deneyimi yaşayabilirsiniz.

2023-10-10 Nazlı

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübü harika bir yer. Çalışanlar her zaman çok yardımsever ve profesyonel. Tesisler temiz ve düzenli. Atmosfer gerçekten güzel ve rahatlatıcı. Bir avcı için gereken tüm olanaklara sahip. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-15 Mehmet

Bu spor kulübüne bir kez gittim ve güzel bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yapmak için biraz beklemem gerekti ama personel bana yardımcı oldu. Atmosfer sıcak ve dostça. Tesisler iyi donanımlı ve temiz. Av ürünlerinin kalitesi de çok iyiydi. Genel olarak, burayı beğendim.

2023-10-20 Elif

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübüne arkadaşlarımla gittim ve harika bir zaman geçirdik. İlk izlenimimiz çok olumlu oldu ve atmosfer gerçekten samimiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve kullanmaktan keyif aldık. Fiyat olarak uygun ve buna değer. Personel nazik ve yardımseverdi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-25 Gökhan

Bu kulübe birkaç kez gittim ve her seferinde güzel bir deneyim yaşadım. Atmosfer sıcak ve dostça. Tesisler iyi donanımlı ve temiz. Personel her zaman yardımsever ve cana yakın. Av ürünlerinin kalitesi de çok iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-30 Filiz

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübünde birkaç kez avlandım ve her seferinde memnun kaldım. Burası arkadaşlarım için harika bir buluşma noktasıdır. Tesisler temiz ve düzenli. Fiyat olarak uygun. Personel her zaman yardımsever ve ilgili. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-04 Ersin

Bu spor kulübüne ilk gidişimdi ve beklentilerimi karşıladı. Atmosfer samimi ve nezih. Tesisler temiz ve düzenli. Personel yardımsever ve nazik. Av ürünleri kalitesi iyi. Memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-11-09 Büşra

Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübüne birkaç kez gittim ve her zaman harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim pozitifti ve atmosfer gerçekten sıcak ve davetkar. Tesisler iyi donanımlı ve temiz. Fiyat olarak değerli. Çalışanlar her zaman yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-14 Cemal

Bu spor kulübünü arkadaşlarımızla ziyaret ettiğimizde harika bir zaman geçirdik. Atmosfer sıcak ve nezih. Tesisler temiz ve düzenli. Personel her zaman yardıma hazır ve nazik. Av ürünlerinin kalitesi harikaydı. Burayı çok sevdik ve tekrar geleceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sakarya Atıcılık Avcılık ihtisas spor kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?