Hayrabolu Askerlik Şubesi yorumlar

Hayrabolu Askerlik Şubesi yakın Hayrabolu, İlyas, Hayrabolu, Tekirdağ, Marmara Region, 59400

  • Adres: İlyas, Uzunköprü Cd., 59400 Hayrabolu/Tekirdağ, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.2196834, 27.1053861

Hayrabolu Askerlik Şubesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hayrabolu Askerlik Şubesi yorumlar

2020/2b devrelerime selam olsun. İyisiyle kötüsüyle 6 ay geçti.

Arkadaşlar buradan giriş yok, giriş icin haritadan ‘Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ lokasyonunu kullanın. Asil giriş okulun arkasında.

98/3 hey gidi günler hey

2023-09-18 Ahmet

Ortaokul deneyimim oldukça olumlu geçti. Öğretmenlerimiz ilgili ve yardımseverdi. Okulun hizmetleri ve imkanları da iyiydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-18 Ayşe

Hayrabolu Askerlik Şubesi Ortaokulunu çocuğum için tercih ettim ve çok memnun kaldım. Okulun konumu ve kolay erişimi sayesinde ulaşım sorunu yaşamadık. Öğretmenlerimiz çok kaliteli eğitim verdiler ve çocuğumun gelişimi için ellerinden geleni yaptılar. Tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne giriş için bu okulu tercih ettim. Girişte biraz sıkıntı yaşadım çünkü arkadaki okula giriş yapmam gerekiyormuş. Ancak okulun hizmetleri ve atmosferi oldukça güzeldi. Öğretmenlerimiz ilgiliydi ve iyi bir eğitim aldım.

2023-10-13 Zeynep

Hayrabolu Askerlik Şubesi Ortaokulu'nda geçirdiğim günlerden memnun kaldım. Öğretmenlerimiz ilgili ve donanımlıydı. Okulun tesisleri ve imkanları da iyi düzeydeydi. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu.

2023-10-18 Murat

Hayrabolu Askerlik Şubesi Ortaokulu'na giriş yapmak için Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gitmemiz gerektiği konusunda bir bilgilendirme yapılması gerekiyor. Okulun hizmetleri ve atmosferi genel olarak iyiydi. Başarılı bir ortaokul deneyimi yaşadım.

2023-11-02 Sevgi

Hayrabolu Askerlik Şubesi Ortaokulu'nda çocuğum için güzel bir ortaokul deneyimi yaşadık. Öğretmenlerimiz ilgili ve tecrübeliydi. Okulun imkanları da fena değildi. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Eren

Hayrabolu Askerlik Şubesi Ortaokulu'nda geçirdiğim günler oldukça keyifliydi. Öğretmenlerimizin yaklaşımı ve eğitim kalitesi beni memnun etti. Okulun imkanları da yeterliydi. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu.

2023-11-12 Sedef

Hayrabolu Askerlik Şubesi Ortaokulu'na geçen yıl başladım ve destekleyici bir ortaokul deneyimi yaşadım. Öğretmenlerimiz ilgili ve yardımseverdi. Okulda yeterli imkanlar bulunuyordu. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hayrabolu Askerlik Şubesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?